Selasa, 18 Mac 2014

SIBUK2 PUN SEMPAT AJE



iols sgt bz this week
ada paper exam kena cek
ada training kena arrange
ada presentation kena siap
boss minggu ni mmg perlukan kepakaran iols haha
tp w/pun iols bz giler2..iols ada gak skodeng2 blog uols 
takan nak ngadap keje ke kan...nak gak rileks haha
so skun ni iols tgh berkunjung ke blog2 uols
so tgk sape yg kena ekekeke

take care uols
kbai

21 ulasan:

  1. hehehehe sempat jer dia ;) . keje rajin rajin tauuu

    BalasPadam
  2. amboi multi tasking la ni kak. hehe

    BalasPadam
  3. sibuk tk per..
    jgn lupa ak dh ye..hehe

    tp ak dh kena!
    thks siggh blog ak k..

    BalasPadam
  4. owh..
    shark rasa shark dh kena nie..
    heheh..

    singgah balik cni.
    nk skodeng orang rajin..
    rajin ker nie..
    kikikiki

    BalasPadam
  5. take care jugak kat uols!
    thanks sbb dah menyinggah
    hati2 wat keje tu.. tskut tertaip mcm nak taip kt blog plak kang
    ada uols iols hehe...

    BalasPadam
  6. ok tak kena lagi buat ketika ni...ha ha ha...

    BalasPadam
  7. hihi..sama cam akak..tgh bizi pun sempat gak skodeng blog lain..:)

    BalasPadam
  8. sekali2 tu memang nak jugak jenguk blog kawan2....

    BalasPadam
  9. SA pun mcm tu jugak...dalam pada bz tu memang kejap2 belek blog...janji senang hati bila publish komen kan..hehehehe

    BalasPadam
  10. Alaaa... busy2 pun dapat update sket pun jadi la kan :D
    92 hari lagi kan.. moga sihat walafiat selalu amin :D

    BalasPadam
  11. betul2... klu fokus keje je mau jem pale otak ;p

    BalasPadam
  12. wei.. itu mesti ar.. aku pun sibuk gak. skodeng tetap skodeng

    BalasPadam
  13. betol tu kak el. agak2 rasa buntu blogging dulu.. hikhik :)

    BalasPadam
  14. Janji tak tinggal terus kerja2 harian dah lah....
    Bunda ni...taklah sibuk mana sangat....duduk rumah jer...tapi bila ada masa nak berblog...tenet pulak tenat...pasal tu lah kadang2 sampai seminggu baru update...

    Salam ziarah dari bunda...

    BalasPadam
  15. semoga segala urusan berjalan lancar.. :D

    BalasPadam
  16. wahhh dlm kebizian sempat lg kak el bersekodeng eh..
    babab kang. hehehehe

    BalasPadam
  17. moga kerjanyer dipermudahkan yer EL...saya minggu ni ok lagi ader sikit2 jek nak kena handle sebab minggu lepas kemain berhempas pulas membizi...

    BalasPadam
  18. orang pompuan ni mmg multi tasking ! hebat ! ahaks ~

    BalasPadam
  19. Sangat teserlah kesibukkan anda. hehehe

    BalasPadam
  20. saya pon sama..singgah mana y sempat..sori kalo tak terziarah tu..

    BalasPadam