Jumaat, 28 Mac 2014

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN KE3 SAYANG NUR ALANA DELISHA

ermm baru sempat nak update
td iols tgh jaga peksa huhu

Selamat Ulangtahun Kelahiran tuk anakanda Nur Alana Delisha yg ke3
Semoga anak mama babah jd anak yg solehah dan diberkati olehNYA dalam kehidupan di dunia dan akhirat amin
We luv u so much Sayang
Muahhhh muahhh muahhhhh 

 
 

 

mama: sayang mama x
alana: aaayanggg
 

mama: alanaaa tgk baby tendang
alana: oooo sambil tutup mulut..ala2 terkejut..baby angis nak eshu (susu)
mama: haaa g bagi susu
alana: amek botol susu dia letak atas perut mama el hahaha

16 ulasan:

  1. hihi...appy bzday delisha ;p sedapp nya nma dia sat gi dah nk jadi kakak besar ;p

    BalasPadam
  2. pandai pose ni..comel2 je pose dia.
    manja senyumnya

    BalasPadam
  3. ala tomeynya alana..
    dh bsr kamu syg...
    selamat ulangtahun kelahiran yg ke 3tahun Alana..
    sebaya la kamu ngan Irfan..nnti leh kawan noh..hehe

    BalasPadam
  4. happy birthday to nur alana delisha..semoga menjadi muslimah solehah..
    cute je pose yek..

    BalasPadam
  5. Cheeky kan Alana ni, happy birthday dear. May Allah bless u, JJ bulan 7 nnt baru cukup 3 tahun, Alana kakak sikit jer la dari dia. Tetiba I rasa sebak tengok anak u dah besar huhuhu.

    BalasPadam
  6. Happy birthday..Alana..pandai bergaya..lagi manis..semoga jadi anak yg solehah...:)

    BalasPadam
  7. happy B'day alana.. ala sangat cute bila dia nak kasi si adik minum susu tu...
    nanti jadi kakak yang baik tau..

    BalasPadam
  8. haha! bijak letak susu..
    zakwan dulu tanya cemana nak pakaikan baby dalam perut pampes? hahaha

    hepi bday alana!
    baya nayli
    nnt geng ngan nayli ek :)
    cantek alana... ada manis nya ;)

    BalasPadam
  9. sok bb kuaq alana la jd bb sitter yerr... :)
    senyum jerr bila ambik gambo
    sweet

    BalasPadam
  10. jap je dahbesar, dah nak dapat adik dah...

    BalasPadam
  11. Selamat hari jadi sayang....semoga membesar sehat...pintar dan beriman....

    BalasPadam
  12. alo comelnyer dia pandai dia bergaya yerk... selamat hari jadi.. semoga jadi anak pintar disayangi oleh kedua orang tua...

    BalasPadam
  13. comelnya dia.. selamat hari lahir.. semoga membesar jadi anak yang solehah..

    BalasPadam
  14. cute n manje je ank dara u ni El

    BalasPadam