Rabu, 12 Mac 2014

MAJID CELUR CELUR PADANG BROWN


sllu lau pergi foodcourt Padang Brown yg femes tu weols order Mee goreng, pasembur dan sup ayam yg femes tu..tp kali ni nak try makan celur2 pulak
entry food court klik SINI


Nama kedainya Majid Chelur-Chelur yang terletak kat Padang Brown foodcourt Jalan Dato Keramat yg popular tu


Kat atas meja tu mmg dah sedia mcm2 sate cucuk tu..ketam ada..fishball ada..udang, tauhu, hotdog n mcm2 lagi


Cara masak senang je rebus2 jek kat dlm bekas rebus yg hubby iols pegang tu


Campak2 je dlm bekas rebusan tu


Sotong kangkung pun ada..hati pedal ayam pun ado..tp iols x amek..xmkn organ dalaman ni hehe


Makan ngan sos..sos dia lebih kurang cam sos yongtaufu


Senang cite mcm yongtaufulah rasa celur2 ni..hahaha

iols sorang je mkn..hubby iols mkn skit je..dia mkn cam biasa fevret Mee goreng..anak2 pulak order sup ayam je...kenyang iols mkn..xtau secucuk tu bape iols tulun mkn..hubby tulun bayar

12 ulasan:

  1. ehm sedapler pulak... teringin nak makan weh.. mana nak cari pagi2ni pulak yerk...

    BalasPadam
  2. rindu nak makan pasembor kat Padang Kota...

    BalasPadam
  3. perghhh kak el amek byk gtu brapa hengget ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. mn ada byk lieya..byk tu sbb mmg diorg letak byk2 atas meja then pilih lah yg mn uols nak mkn..then diorg akan kira by stick lah hehehe

      Padam
  4. makkkkk sedapnya! mana nk cari kt klang ni huhu

    BalasPadam
  5. aku pun suka celur celur ni... tapi sekarang ni kalau nak kuaq memalam makan kat sana memang payah le. anak sekolah..

    tapi kan... kalau tengok betul betul. rasanya buat sendiri kat umah pun best gak. hahahahaha dasar la kan. nak makan bagi puas.

    BalasPadam
  6. hebat nama kedai dia..
    nama celur diubah kepada chelur..
    bijak marketing nie..
    hehe.

    BalasPadam
  7. amboy orang umah yg banyak makna ye :P

    BalasPadam
  8. uh, nama kedai hebat.. sama mcm kat jb jugak ni el makanannya

    BalasPadam
  9. slalu makan kt pdg brown jugak.mee goreng dia best.ad 1 kedai ice kcg cina kt sana.kdai tu wujud sejak mak saya kanak2 lg.warisan dr pak ke anak.rasa ice kcg x pernah berubah

    BalasPadam
  10. ak penah try celur celur kt sini skali je lah..
    ok la not bad..
    dia kira brapa cucuk kita mkn je kan

    BalasPadam
  11. Kalau sedap okla.. tapi cheq ni takdakla nak rentas bridge nak makan ke sana ha :)

    BalasPadam