Selasa, 4 Mac 2014

JAMBATAN KEDUA PULAU PINANG | JAMBATAN SULTAN ABDUL HALIM MU'ADZAM SHAH | JEREBU

 
weols dah p belah seberang tu sbyk 3x kut mggu lepas
sabtu tu weols p seberang time tu 2nd bridge x bukak lagi
g pun weols p sn nak mencari kain baju raye..
so balik2 tu weols igt nak p lah tgk  bunga api pak najib dok rasmi 2nd bridge tu
tu diaaaa aihhh smpai kat qbay dah jem..xleh nak gerak..nasib lah umah weols dkt..so patah balik lahhh
sempat lah tgk bunga api dr kejauhan hahaha
pas2 huby ajok pi lalu kat 2nd bridge tu midnight..ha midnight lah sgt
weols dah penat..budak2 dah lena

 
so ahad tu weols sj2 lah pi lalu kat 2nd bridge tu
nak felin bridge baru lah katakan hahahaha
tgk2 tu dia dr batu kawan ke pulau laluan sesak..jem terus 
mayb depa pun sj nak lalu then patah balik..almaklumlah free kan hahaha
tp time weols lalu tu jerebu teruk sgt..so time lalu tu xnpk pape..kecewa betul
nak amek gambar pun mcm bosan je 


so balik tu weols lalu ikut bridge lama..mls nak hadap jem huhu


isnin pulak weols pi seberang lagi..sbb nak amek moto baru 
tp weols x lalu 2nd bridge tu dah..jauh sgtttt 24km..hahaha

nti weols nak lalu waktu malam le pulak..mayb view cantik hehe

lagi gambar jambatan kedua Pulau Pinang klik SINI



nota noti: rindu bau ujan dan bunyi rintik2 hujan 

12 ulasan:

  1. Atok zakwannayli dh berura2 nk wat famili trip p penang.. Sbb nk lalu jambatan baru ni la haha.. Tp tah bila xtau lg =)

    BalasPadam
  2. Wahhhh dah rasmi ye...?
    Cheq ja belom :D

    BalasPadam
  3. aku dok jeling je ari ari lalu bawah jambatan tu. tak terasa nak lalu lagi nih...

    semalam umah aku ada terima rintik rintik hujan . best sesangat. Syukur

    BalasPadam
  4. Aq mcm T jer..dok jeling jer pg2 bila lslu kt bridge ni..ish bila la nk nek..:)

    BalasPadam
  5. amboi awal2 dah rasmi 2nd bridge yer kak el...kak el bila due???

    BalasPadam
  6. wah cantik nya view waktu mlm :)

    BalasPadam
  7. cantiknyer view malamtu.. ingatkan bunga api tadi...
    akakni dah lama sesangat tak gi penang.. suami akaktu takut ngat sesat katanya..
    akak kata tak sesat punya pulau nak kemanalah sangat.. mesti tak sesat...
    isyh.. ikut hati memang nak sangat gi penang.. memang seronok ke sana..
    makanpun best2 belaka.. untungnyer el duk sana

    BalasPadam
  8. aritu ada tengok berita...bila la nak sampaii sana..:)

    BalasPadam
  9. ak pon tk lalu lg beb...
    weekend br ni pon duk lalu bridge lama gak
    sbb nk cpt ha...hehe..

    BalasPadam
  10. aku x nek lg kot buat masa ni, laki aku x mau hahaa
    eh, semlm kat umah aku hujan la
    aku x sedaq pon
    bgn pg ja rumput dh basah
    bb sitter ckp lebat gak

    BalasPadam
  11. Mmg teruk jerebu skang ni, mujur pg td bntg hujan..sejuk jer cuaca arini

    BalasPadam
  12. jauhhhh gak ek 24km sempat abes minyak moto hihihi....

    BalasPadam