Selasa, 25 Mac 2014

CUTI SEKOLAH!!!HOOORAYYY

mama: cepatlah siap..mama dah siap2 dah ni
anak2: kita nak p mana mama
mama: adalahhh rahsiaaaa..cepatlah dah lambat ni


cuti sekolah ni adalah hari bahagia tuk anak2...dan hari bahagia tuk mama el..sbb x yah nak iron baju xyah nak masak pagi2..xyah nak tulun anak wat keje sekolah...bak kata..cuti seminggu!!!!!!!hooorayyyyy bolehlah mama rehat n tenang kejap hehe tp weols dah siap2kan keje sekolah anak2..nti xdelah ralat sgt nti...so mama el dah plan tuk anak2..kena mintak izin kat en. suami gak..lau suami bg green light baru boleh pi..dah ada sesi pujuk memujuk..en. suami pun bagi yeahhhhhhhhhhhh!!tp tempat nak kita pergi tu anak2 x tau lagi..biar diorg terkejut sndiri hahaha

xdelah g mn2 pun...just around the corner je...jdlah bg anak2 hepi..dah lah asik kena marah je kan..sian kat diorg..so weols bglah sedikit reward kt budak2 tu..biar diorg enjoyyyy hehe..bila anak2 hepi..mak pak pun hepi :)

tiba2 nes pulak mai nak cek up iols..terkejut iols..sbb sllu nes2 ni dtg time pantang..katanya ni prosedur baru..kena mai cek up ibu hamil..mama el x mandi lagi baru lepas masak n nak siap2 ke destinasi..ha lantak lah uols cek up iols tgh busuk2 ni redha je lah hahahaha


nti bb dah kuar insyallah lau ada rezeki kita pi jalan jauh skit k

13 ulasan:

  1. weee...cuti skolah...lengang jalan..hiks..
    comeynye alana.. :)

    BalasPadam
  2. waaa bestnya! hepi holiday!
    mama el take care k!
    takmo lebih2 dr anak2 tau hehe

    BalasPadam
  3. happy holiday. kat mana gaknya lokasi holiday around the corner tu yek? hihi

    BalasPadam
  4. manalah mama El nak pergi ni eh??

    BalasPadam
  5. inila masanya uols satu family cuti2 kan
    ank2 cuti sek..
    tk per iols kasi chance..
    tk mau meriahkan cuti2 uols..nnti crowded plak..haha

    neway...happy holilday..
    take care k..

    BalasPadam
  6. cuti sekolah.. adei... aku pi kot dekat ja..

    wajah seri seri nak gi jenjalan kome tu yer..

    BalasPadam
  7. selamat bercutiiiii ;)
    agak2 kat mana nk g bulan madu nih yerrr ekeke

    BalasPadam
  8. Nasib ada cuti sekolah kan kak. boleh la mak mak relax kan diri skjp..
    yg xde anak pn boleh relax jugak sbb jln krg jammed.hehehe

    BalasPadam
  9. Ooo kemanakah itu???? Akakpun takder plan sangat... cuma nak bslik kampungjer

    BalasPadam
  10. wahhh ke mana tu??... selamat becuti ek.....

    BalasPadam
  11. seronoknya cuti sekolah... selamat berjalan2..bercuti ye..

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah suka tengok one big happy family nie :D
    Moga kekal ceria dan bahagia.. harus la kene bagi reward kat anak2 kan..tak tahu pulak mak dia garang suka marah2 hahahaa :P

    BalasPadam