Isnin, 17 Mac 2014

BREAKFAST MEE KUAH


mak buyung ngidam nak makan mee kuah
smlm msk sup daging ada balance kuah sup and daging skit
rempit jap g beli udang n sayur
terus gigih masak mee kuah
fuh dahlah ujan renyai2 pg ni..mmg syok abis mkn yg berkuah pedas lak
mil iols tersedak2 byk kali ekekeke
hubby iols mls g keje rini seronok lah dpt mkn kuah2 ni..mmg fevret dia hehe 
alamakkk mkn2 je mee kuah ni bb kick sn sini hahaha sori bb pedas ehhh haha

kbai

14 ulasan:

  1. wooowwooooo..mak buyung ni tengok pon terliur tengokk..haha..akan ku buat malam ni jugakkk..jeng3..

    BalasPadam
  2. Nmpk bestttr...buat sendiri lebih awesome kn..:)

    BalasPadam
  3. mama tisya up mi hailam
    el up mi kuah
    adoi, perut ku bergelora kelaparan!

    BalasPadam
  4. sodapnyer..
    makan pula panas2..
    mmg x cukup smangkuk.

    BalasPadam
  5. kalau mi kuah2ni memang sedap ... kalau dah teringin merempitler kejap uyerk...

    BalasPadam
  6. perggghhh kak el pagi2 dah menelan mee ekk :)

    BalasPadam
  7. uihhh pedas2 ni mmng tak tahan nk makan lajuuuuu je kang masuk toilet ;p

    BalasPadam
  8. dpt buat sdiri best nie...
    bleh menambah2 mkn kan...hehe

    BalasPadam
  9. nampak sangat sedap..tak up entri pasal makanan tak sah el ni..saje buat orang terliur..huhu..

    BalasPadam
  10. cam ne plak mee kuah ni ek... macam mee hailam ke

    BalasPadam
  11. pagi yg dingin layam mee kuah...meleleh dah liur..hhee

    BalasPadam
  12. kasi tepek resepi please..tgok rupa paras macam senang je nak buat...

    BalasPadam
  13. interested ke kain sari tu? kalau nak boleh pm kat fb akk... :)

    BalasPadam
  14. sedapnya ! lama lak tak makan mee kuah..lapo lak pagi2 ni tgk benda sedap ! hehe

    BalasPadam