Jumaat, 21 Mac 2014

Al-Quran Penawar Pelbagai Penyakit







Nak share ngan uols klip video dr Wardina Safiyyah yg menyentuh perasaan iols



Al-Quran sebagai Penawar Pelbagai Penyakit
"Jika kita dalam keadaan sedih, runsing, busuk hati, gelisah, dengki dan mcm2 lagi, bacalah Al-Quran"

Bacaan anak Wardina tu sgtlah sedap compare ngan iols ni rs rendah diri sangat




Allahuakbar betapa byk lagi kelemahan diri ini yang perlu diperbaiki.





14 ulasan:

  1. Betui2..sm ar dgn aq..kita dpt bc qyran dlm solat pon db cukup bgus..anak2 membesar n uruskn hal umah tangga mmg kesuntukn ms nk bc..

    BalasPadam
  2. betui beb...
    alquran mmg mengubati segala penyakit..
    rasa rendah diri mmg kdg2 tk de masa nk baca..

    now ak perlukan doa kwn2 kak..
    adik ak duk shah alam masuk icu..
    nanges ak beb td..huhu

    BalasPadam
  3. makkk nk nangisss rsa nya dgr ank dia baca ayat Quran tu T__T mmng tebaikkk wardina ni didik anak dia.. msa tgok dia dlm slot romantika pun mmng best la..

    BalasPadam
  4. begitu banyak lompang lompang yang terbuka. yang perlu aku tutup.. entah sempat ke idak yer..

    BalasPadam
  5. masih banyak lagi lompang lompang dalam diri ini...

    BalasPadam
  6. huhu...
    kerdilnya diri ini ...
    :/

    BalasPadam
  7. banyaknya kekurangan diri aiza yang perlu diperbaiki.. suka perkongsian ini.. salam jumaat..

    BalasPadam
  8. Moga kita selalu memperbaiki diri pada setiap hari.. rasa sungguh kerdil dalam dunia fana ini.. ;(

    BalasPadam
  9. terkesan dihati rasanya...banyak lagi kekurangan yang perlu di perbaiki...

    BalasPadam
  10. betol tu kak. jadikanlah alquran sahabat kita :)

    BalasPadam
  11. samalah kita berdoa agar kita semua akan lebih mendalami isi alquran itu... jadikanlah al quran sebagai rujukan...

    BalasPadam
  12. ssetengah dr kita mlm jumaat jer.hari lain xde nk belek.lepas tu surah yassin jer, surah lain mcm malassss jer uhuk uhuk .per pun thanks sbb entri ni saling mengingatkan kami semua :)

    BalasPadam