Rabu, 26 Februari 2014

WW ROTI BENGGALI SAPU MENTEGA KAYA


tadi pagi cite psl kacang rebus skun
cite pasal roti benggali sapu mentega kaya ekeke
mamak jual roti benggali ni sllu dtg kt kwsn perkampungan weols mlm2
lau bunyi hon moto tu ha dah mai lah tu
sedap wooooo
uols suka x?

roti ni lau cicah ngan kari or kopi lagi sedap wooo
lau mkn ngan telur setengah masak pun sedap wooo
lapaq woooo haha kbai

nota noti: ha pasal roti benggali kat penang yg pekerjanya pijak2 tu bukan roti dr mamak ni yea hahaha

10 ulasan:

  1. kat kg aku pon depa mai gak
    tp sblh petang ja kot
    sbb bb sitter aku slalu beli
    aku x pernah beli..
    laki aku ja terserempak hari apa ntah beli tp roti yg dh sapu kaya siap2
    sedap gak
    1 lg roti cheese tu tgh2 dia ada cream gula..
    sedap

    BalasPadam
  2. roti kaya + kopi o...sedapnya..

    BalasPadam
  3. kalau kukus pun sedap kak el...lembut jer...

    BalasPadam
  4. subhanallah...meleleh air liur tgk gmbr je pn..nk kena g beli & buat nie

    BalasPadam
  5. Alaaaa ni pun xde kat sini.. Tggu blk tlk intan baru leh makan..
    Ellll!! Awat gambo mknn sedap2 je rini? Hahaha

    BalasPadam
  6. sedapnye......lame nye la hai xjmpe bhai jual roti cmni..
    time kecik2 dlu ade la...rindunyeee..hihi

    BalasPadam
  7. best nya makan ni, sdk mmg suka mkn roti

    BalasPadam
  8. kat area umah aku.. aku memang geram sebab asal magrib je.. kling kling kling mamak tu datang jaul.. last aku dah mcm confuse... dia tu mamak ke bukan mamak...

    ye la.. azam pun dia kling kling semacam jer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iols pya mamak roti tu sllu mai pas isyakkk...tau2 je weols kt kpg ni tgh lapaq malam2 haha

      Padam
  9. kak el.. dh lama bebeno saya tak makan roti benggali ni kak

    BalasPadam