Rabu, 12 Februari 2014

BURGER CHARCOAL OR BURGER ARANG


skun ni burger charcoal ni smakin fofular 
smlm my hubby beli kat bukit jambul
beli pun seketol je nak rasa katanya
rasanya mcm burger biasa..sedap jugak :)
pasni bolehlah beli lagi kehkehkehkeh

cuma kaler hitam tu buat mcm "eeeeeee burger ape ni"
bila gugel ada yg ckp burger ni dibuat dengan pewarna2 semulajadi bkn tiruan
burger charcoal ni mmg femes di negara Jepun 
iols mkn skit je..just nak rasa
risau gak nak makan sbb hitam kan..iols kan tengah preggy kuikuikuitat
#silajanganfikirbukanbukanok


nahh pantun tuk uols semua

itam itam setampuk manis..walaupun hitam tp rsnya sedap ok :)

25 ulasan:

  1. Pewarna itam semulajadi...apa ye selain arang dan dakwat sotong?? hehe..

    Kalo tingin..makan jer El. Baca bismillah..ingat Dia.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sejak 2 menjak ni kak..el x lalu mkn..xde selera..tu yg just makan skit je burger itam tu..xdelah pikir bukan2..lawok je ekekeke

      Padam
    2. sekarang dah banyak jual roti bege warna warni...meriah katakan

      Padam
  2. makoih..gelap nye burger..sedap ye?
    ntah la kat sini tak pasti ada jual kat mana..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mana nk dapatkan roti ni teruja pula melihatnya....

      Padam
  3. napela hitamnye rupanya tu... rasa nk try tapi takut..hhee

    BalasPadam
  4. hitam manis..hitam manis..
    tk penah lg weh try burger arang ni..
    area bkt jambul ke?
    nnti try usha..

    BalasPadam
  5. ernh tgk tp tkpernh try..gerun nmpk..hehe

    BalasPadam
  6. apakah pewarna asli tu yer. nak gak tau. kena set minda ni kalau nak jamah. hahahaha...

    BalasPadam
  7. lain macam plak burger charcoal ni...fikir banyak kali nak makan...

    BalasPadam
  8. tak pernah try nih...kalau jumpa ngap terus nih

    BalasPadam
  9. wow... makan burger bagus ke tak eh?

    BalasPadam
  10. belum cuba belum tahu..tapi kalau dh kalernya cam gini tak brape nak memikat hati .. kalau dah lapor..bedal jelah..:)

    BalasPadam
  11. hitamnya ! nk makan pun takut ! huhuhu

    BalasPadam
  12. Easy get money, just register will get 25dolar, try it now :)

    Mari buat duit mudah saja, mula2 register dah dapat 25dolar, cuba la

    http://stayreward.com/index.php?share=114766

    My Blog
    http://gsiym.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. Erk..tu la nk ckp tp ko dh tulis haa..tp og ckp dont judge book by its cover kan! Belum cuba belum tau won! Ekeke

    BalasPadam
  14. warnya menyeram kan la plak ^___^ zaman skrg macam2 dorang leh buat kan? jap gi kuar burger purple, green, yellow plak silap hari bulan kuar special edition pokadot! hahahha...nayaaa....

    BalasPadam
  15. amboi, hitam legam tu.... namun pasti sedap, kalau tak takkan le el makan kan...

    BalasPadam
  16. haaa hitam arang ker apa tu? kan... kalau time peknen ni nak makan apa2 mesti terpikir2 hihihi.

    BalasPadam
  17. Tula memula myra tengok beger ni kaler hitam macam tak sanggup je nak nelan..

    tp tak eprnah try lg.. harap2 berkesempatan :D

    BalasPadam
  18. kaler diaa takleh blah..tak sampai ati je nk mkan..tapi nak try jugak sbb nampak cam femes charcoal beger nih..

    BalasPadam
  19. Bukit jambul ?? Blah mana ?

    BalasPadam
  20. asalamualaikum....selamat petang pembekal2x roti warna warni mana nk mendapatkan stok roti ye....sy peniaga bege di kawasan daerah muar johor

    BalasPadam