Khamis, 27 Februari 2014

BERIADAH HARI MINGGU DI PADANG KOTA LAMA PULAU PINANG

ekceli iols dah plan ngan budak2 tu nak g piknik n mandi ayaq sungai kat Taman Rimba ahad lepas..tp my hubby xnak huhuhu..tp petang tu weols bw budak2 tu beriadah kat Padang Kota Lama..lama jugak x ke sini


cam biasa budak paling excited itu budak kecik Alana..sampai2 npk playground terus meluru tinggal weols kat blkg adoiyaiii hehe


Seronoklah budak2 ni dpt main puas2


Alana dengan dunianya..xheran pun weols..tp kdg2 lau x npk mama dia..jerit2 panggil suh duk dkt ekeke


Sementara iols layan kerenah Alana..babah layan dua org lagi..babah belikan bola RM5 tuk budak2 main bola..tgk gaya babah tu mcm nak nari zapin je hahaha


Dats day Abg danish mcm xde mood sbb x dpt mandi ayaq sungai/kolam tp layan gak main bola ngan arwen dan babah 


Ni pehal pulak...hahaha sukati je anak dara iols ni baring atas padang..ni gara2 x dpt main bola ngan abg n kakak...kakak n abg xmo kasi..tiap kali dia nak main kakak abg kacau..so merajuk smpi buat show baring atas padang hahahahaha


Hat ni mcm npk Alana terjatuh tertiarap kan..tp aksi merajuk ntah bape kali dok guling atas padang..mcm dia buat padang tu tilam muahahaha..kelakar tgk dia..tp dia ok xdelah majuk smpi ngis2 ke..pas lepas geram guling atas padang kejap..mood pun ok balik muahaha


Pas2 weols pergi belah pantai pulak..time ni lah iols mkn kacang rebus tu hehehe


Igt nak balik terus..hubby ajok g makan kat Telur Ayam Dibasuh..iols ok je..weols bw budak2 tu naik feri..haaa teruja lah diorg w/pun dh byk kali naik punggggggggggg


Iols yg preggy 5++ months..xde npk perut kan..tp sebenarnya perut dah membesar..tp kdg2 x npk pulak..iols is heran jugak haha


nota noti: thx babah bw weols jln2 n mkn2 hehe

13 ulasan:

  1. Mmg x nmpk perut..myb faktor perut sm kot noh...

    Aku sengih2 ha bila anak hg jd stuntman kt pdg tu. Suap package guling2.dulu bila nureen baya slana, aku suka sgt lepak sini. Nw dh mls dh haa..:)

    BalasPadam
  2. Ori beb..typo error..anak hg alana dh jd slana..:p

    BalasPadam
  3. hehehe...camtu lak gayanya merajuk je alana tuu..guling guling aehaha... mmg xnampak cam pregnat.. pandai sembunyi perut ye..hihi..

    BalasPadam
  4. Syoknya depa..!
    Cer amik gmbo dr tepi mungkib dpt nmpk perut yg dh ke depan :)

    Alana ok x bila tau dia akan dpt adik? :p

    Klu kami jd p penang, kita together gather ek haha

    BalasPadam
  5. suka tengok muka anak2 dara tu..happy dapat main..kesian abang tak dapat mandi..lain kali ya abang..:)

    BalasPadam
  6. kejap je aku tengok si alana tu dah nak segagan si Arween. best nya ku tengok hang sebab dah ada dua anak dara. jeles baq hang....

    hat dalam peyot tu geng sape la kan.. geng danish ke?

    BalasPadam
  7. iolllss happy sgt tgk uoollsss happy dgn family uoolss!!! walaupun uoolss juz lepak2 kat padang, tp benda sempoi camnilah yg merapatkan hbgn anak beranak...ioolsss love sgttttt2

    BalasPadam
  8. tu dia, alana merajuk sampai guling-guling.. dah lama aiza tak naik feri.. memang perut tak nampak macam pregnant..

    BalasPadam
  9. bestnyer jalan2..sonoknya layan budak2 kan? tp kan...CN mmg jeles ngn k.el, perut kecik jer, bahagia betul tak berat nk bwak perut ;)

    BalasPadam
  10. pantai tu mcm lokasi pengambaran luv u mr arrogant la..kak biar perut kecik bb pun kecik ti senang nk push hihihi ;p

    BalasPadam
  11. cantik anak dara tu nyer rambut..teringat i olls rambut dania yang ikal macam tu dulu...cantik sgt..sygnya SA potong....

    BalasPadam
  12. ak jarang lepak sini...
    penah sekali bw irfan..
    adoyaii..mmg sakan dia main...
    sonok tk terkira..
    alana majuk guling2 atas padang ha..seb baik tk nanges..

    BalasPadam