Rabu, 12 Februari 2014

AIN KE AIN KE EEEE KE AARRR

 bln depan alana dah 3 tahun
woahhhhhhh cepatnya
jgnlah cepat besar sayang mama bucuk
nti mama rindu nak gomol2...peluk2..cium2 smpai lemas hahaha


budak ni ssh skit nak bergambar..tp sekali mood bergambar dia dtg haaa xhenti2 suh org amek gambar dia...cam model dah ha..hehe


alana ni lain skit dr kakak dia
mmg gegel sgtlah
mmg layanlah bab2 barbie ke princess sofi ke anak patung bagai..main masak2 ngan anak patung dia tu haa..pas2 main makeup2

tp dia layan gak dinosour ultraman doremon bagai..biasalah pengaruh abg dia hehe

skun ni lagu fevret dia twinkle twinkle little star
tp version ain ke ain ke eeee e arrr hahaha 

dia pun tahu dia akan dpt adik
suka sgt tekup telinga kt perut iols ni hehe
adalah ckp kat dia..nti baby ada..alana tido ngan babah k
alana: xnak..nak tido ngan mama 
mama: mama sape?
alana: mama eeeelyyyy 

hahahahahaha


15 ulasan:

  1. dah beso anak dara sorang ni, tak lama lagi dapat adik, boleh la harap jaga adik nnti yer.. ;)

    BalasPadam
  2. comellll budak tecik ni yeeee... nanti dah dapat adik pulak lagii lah happy

    BalasPadam
  3. Lorrrr baya nayli rupanya anak dara sorg ni! igtkan ke tua dr nayli 2-3 thn! Nmpk beso dah dia :)

    BalasPadam
  4. pic 1st kemainn posing nye ye ;)

    BalasPadam
  5. best la hang noh. bila anak besar toing dpt hat kecik. tak lama lagi Aleesya pun nak berumur 3 taun gak. sat ja noh...

    suka pic yang mula tu. sangat sangat gegel hokey!

    BalasPadam
  6. Seronok la.. lagi riuh rendah la dalam rumah nanti :D

    BalasPadam
  7. sm la kn..irfan pon nk masuk 3thn dh..
    cpt now masa berlalu..
    alana sweet orgnya...

    hg pon nk tmbh bb lg...alhamdulillah...

    alana pon tk brpa nk bgmbr ye..
    irfan pn sm..tp hari tu ada plak dia pndai posing
    nnti ak update kt n3..haha..gigih kn

    BalasPadam
  8. bleh jadi model nih...mak dia cam ni zaman kecik2 dulu kot

    BalasPadam
  9. budak2 suka posing kan depan kamera..

    BalasPadam
  10. wahhh kakak alana dah besarrrr. sama ler kamu ni ngan JJ alana oi, tapi kamu bagus sikit la, si JJ ni kalau letak tangan kat perut nnt dia nak tekan2.
    Eh weols ni sama jer rangsangan peknenya, nasib baik la I tak muntah2, dari dulu pun mmg takder tapi tang pinggul tu yg tak menahan, sakit oi rasa macam terkancing takleh nak gerak, selalu. huhuhu bertabah la kita2 yer.

    BalasPadam
  11. gituler anak2 mun dia nak posingtu kita lak pening...
    ala comeljer jawapannyer...
    mesti best adiknyer nanti der 3 orang nak jaga dia...

    BalasPadam
  12. cutenya alana posing..suka sangat pic y 1st tu

    BalasPadam
  13. huhuhu dorang tak sabar tu el... huhu... yg pnting ada juga patung dinasor kat tepi tu hihihi~

    BalasPadam
  14. mmg nampak muka dia lembut sket dari kakak dia...hehe..
    Bgus laa..nanti leh jadi kakak yg baik, ye alana..

    **el, blog el masih ada cbox...takde ke link mana2 ntah dok tertenggek kat situ wlpn dh delete, dh ban dan lapor spam?? akak dh sorok dh dari blog...malas dh. Nyemak jer. Kalo blogger m;sia masuk situ nak tumpang iklan produk ke...takpe jgk...ni ntah link apa2 ntah.
    Akak tanya ni bkn apa..akak tengok el punya mcm ok jer. Nak wat mcm mana??

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak..lau rs cbox tu xmembantu..baik akk buang je
      tp if akk nak jugak..buat sementara ni akk buang dulu
      then masukkan balik..kdg2 cbox ada problem kak
      ritu el pun ada gak kena..tp el buang kejap pas2 masukan balik
      :)

      Padam