Rabu, 22 Januari 2014

WW HELLO WOMB ROOM SERVICE



haha uols nah ke pukul 3-4 pagi tiba2 teringin nak mkn itu ini?
so husband gigihlah pi masak or carikan ermmm
iols so far xnah lagilah

17 ulasan:

  1. keempat empat aku ngandung tak pernah lagi memalam tingin nak melahap.tapi selalu jugak aku dengar yg orang lain 3-4 pagi laporrrr

    BalasPadam
  2. Bestnya la hai...
    Nk dok dlm tu jugak ah
    Main mintk2 je ye
    Hehe

    BalasPadam
  3. hai.. salam kenal dari blog MamaZN ;)

    BalasPadam
  4. klu mntak telur dadar gigih gak la cik abe tu tlg goreng kan...dah chicken wing tang mana nye ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. sllunya mak buyung yg lapor kul 3-4 pagi xde mtk menu2 yg biasa2..yg luar biasa ekeke

      Padam
  5. ak masa pregnant irfan
    alhamdulillah..tk penah lg la mengidam kul 3-4am..hikss

    BalasPadam
  6. Dua-dua anak takda pulak minta womb room service kul 2,3,4 pagi :) Kalau tidak, boleh juga test kesabaran si suami.

    Ni kira kalau mak mengidam, salah anak dalam perutlah kan minta room service. Nasib baik service charge tak kena double after midnite.

    BalasPadam
  7. hahahaa. lucu betol . tapi best jadi preggy mummy ni kan. mintak apa pon dapat.. ^_^

    BalasPadam
  8. Errr..dah lupa pernah ke tak melalui situasi camgini. Al maklom ler..last beranak pun 9 thn lps kan..mana nak ingt! Ha ha ha..


    tp an, rasa2 mak le..klupun mak buat pangai gila gini, takde maknanya laki mak nak layan derrr. Laki mak kan berjiwa kental..mana nak layan woih!

    BalasPadam
  9. kemain best baby siap mintak memacam yek...

    BalasPadam
  10. iyerr ker bb yg nak.. ke mak bb tu yg lebih hehee
    sama la kita..
    aku masa preggy x der ngidam sgt, laki aku yg lebih hAHaA
    jarang skali mintak time2 tgh nyenyak tido slalu paling lewat 11-12tgh mlm jerr

    BalasPadam
  11. hahahha ! comey..CN pernah dulu masa preggy pukul 2lebih teringin nk makan aiskrim, tapi encik hubby relax jer cakap esoklahh..hmm..sentap ! haha

    BalasPadam
  12. jadi teringin bila tgk gambo makanan ja...huhuhu

    BalasPadam