Khamis, 9 Januari 2014

SUSHI MUSHI

peknen kali suka sgt mkn sushi
tp xdelah fanatik sgt ngan sushi ni
kempunan or teringin sgt tu pun xdelah jugak
just kdg2 je mkn lau nak mkn ekekeke


ritu gigih pi jusco Queesnbay
nk renew JJ card yg 3 taun x renew
bkn xnah sopin dlm jusco tu
tp ntah malas nak renew
so one day terajin nak renew dptlah voucher RM20 ngan free gift sabun antabax



pas2 merayau2 kejap kat JJ beli lah sushi ngan tako2
makoii mkn laju2..mcm x kenyang je mkn hahaha 


bb kali ni suka mkn sushi ea..pas2 teringin lagi nak mkn sushi so gigihlah mak pingu ni g beli lagi...haaa pasni mama ada genglah mkn sushi sama2 hehehe


nota noti: ritu hubby pun perli2 mkn sushi sorg2..dah dia pun x sk mkn..so xpelah next time bg dia makan nak tgk suka ke idok..hahaha


12 ulasan:

  1. arigato goizamas. hamboi baby ko demand yer.

    BalasPadam
  2. menarik sushi tu..tapi sy tak makan ;p

    BalasPadam
  3. bb teringin sushi arr ni
    ak n hb mmg tk suka sushi..
    mn taw noh..nnti preggy bb ak tingin plak sushi..haha

    BalasPadam
  4. kaksura tak pernah makan.. ..tengok cantik jer suhshi tu..tp takut2 nk cuba..apa rasa ek?

    BalasPadam
    Balasan
    1. trylah rs kak..mcm mkn nasi ngan sayur
      pas2 cicah ngan sos kicap dia mmg sedap :)
      lau mkn ngan wasabi hijau tu..mmg pedas tp sedap xleh mkn byk nti berdesing telinga haha

      Padam
  5. bestnyer tako2 ! CN masa preggy dulu giler ngn italian food cm pizza, spageti smpai Irfan sekarang pun mmg suka makanan2 mcm tu ;)

    BalasPadam
  6. anak kak el nanti sure pandai cakap japang dan terus nak g duduk kat japang heehhee :)

    BalasPadam
  7. sushi boleh makan 2 ketul jer... hehehe

    BalasPadam