Selasa, 21 Januari 2014

KEK COKLAT INDAH RUPA DARI RASA


Tgk cam sedap je kan
inilah yg dikatakan
Indah Rupa dari Rasa haha


1st time baking kek x menjadi
Apa dah jadiiiiiiii huwaaaaaaaaaaa :(
ms bakar tu iols igt x masak lagi
iols bakarlah lagi..dah cucuk ngan lidi and npk ok
sekali bila wat kuar
eh eh cam keras je..so iols buatkan toping
igtkan wat toping oklah skit kan tp bila
anak2 iols mkn ckp
ma..rasa lain lah kek ni..xsedaplah
setelah diselidik dicarigali
rupanya iols terbakar lama sgt kek ni
so kek ni jd mcm x lembut mcm span2 tu ha
dia jd keras ekekeke
xpelah next time mama wat lain k huhu kbai

13 ulasan:

  1. indah kabar dari rupa la ni ;p klu tgok mcm sedapppp dh la mlm tadi tgok master chef cabaran luar kena wat coklat pergghhh sedappp nye.. ;p

    BalasPadam
  2. penampakkan imej macam sedap jer kak el??? tapi tak apa practice makes perfect... lagi sekali mesti jadi... ^_^

    BalasPadam
  3. Tgk imej mmg nmpk awesome weh..rs x tau nk komen psl hg dh gtau x best..klau aku taste myb leh komen gk ckp x sedap..:p

    BalasPadam
  4. Kalau tengok imej, tak nampak mana salah silapnya :) Takpa, nanti boleh cuba lagi. Lain kali kalau potong kek pisau tak terpelanting kira dah sedaplah tu :)

    BalasPadam
  5. tk per2..
    next time try lagi..
    mama el kan pandai masak..
    nnti pggey mama zura mai rasa k..hehe

    BalasPadam
  6. ha..tui la kalau kek coklat ni kena lembab lembab sikit kan.. tapi nampak cam sodap la wei.. dah anak hang kata tak sedap.. lenkali buat lagi. dia suh buat banyakkali le tu...

    BalasPadam
  7. Nmpk cun
    Ala xpe.. Leh buat lg nnt...
    Sifu masak dh expert wat kek
    Pejam mata pun bleh takyah tgk resepi dhh hihi

    BalasPadam
  8. at least rajin jugak sis membaking...huhu...tahniah...memang nampak sedap..adoii..pantang nampak gmbr makanan..sis apa kabo?mummy n baby sihat??

    BalasPadam
  9. huk aloooh...tipah memang tertipu kalau tengok gambar semata, kalau uols tak cakap mmg tak tau tak sedap kek ni.

    BalasPadam
  10. hamboi el, selera mak buyung... sedap tu..

    BalasPadam
  11. what to expect when you are not expecting.
    ngeh3x...

    BalasPadam
  12. Sabo jela..sian bdk2 tu..takper nnti mama buat lg yer..kacang je tu..hehe

    BalasPadam
  13. walaupun hitam rasanya pasti sedap....

    BalasPadam