Selasa, 7 Januari 2014

HAPPY 5TH BIRTHDAY NUR ARWEN DAFINA

1/1/14 ritu adalah harijadi anak dara iols
nur arwen dafina..dah turn 5yrs pung
skun ni dia dah masuk tadika
mmg excited sgt dia nak sekolah


so weols mmg xsempat nak celebrate besday 
insyallah lau ada ms nti nak celebrate lah jugak
tempat tu dah ada..tp hari/masa x tau bila hehe


arwen ni seorg yg manja
jeles lau adik dia lebih manja kat mama
satu lagi kuat merajuk..lau merajuk mmg teruk
jgnlah marah..lau marah mmg buat muka/perangai
tp seorang yg sgt berani lau compare ngan abg danish tu hehe


papepun mama n abah doakan semoga mendapat keberkatan 
kehidupan di dunia dan akhirat
berjaya dalam hidup..menjadi anak/insan yang terbaik dan mama abah 
sayang arwen ketat2


nota noti: igt nak potong rambut arwen tu sb nak masuk tadika..kena pakai tudung takut lak dia rimas ngan rambut pjg ikat lama2..arwen tu bkn suka ikat rambut huhu..tp smpai skun xpotong2..so akhirnya xjd potonglah hehe

14 ulasan:

  1. Happy birthday arween moga panjang umo murah rezeki dan jadi anak yang solehah yer...pandai dia berposing..

    BalasPadam
  2. hepi belated besday to arwen...
    perghhh pjg nyerr rambut...
    mmg sygkan klau dh pjg mcm tu nk potong..
    x pe la, nti dia rasa rimas hg potong ckit2 dlu.. ;)

    BalasPadam
  3. Selamat menyambut ulang tahun kelahiran Arween sayang...

    Semoga membesar sehat dan menjadi anak yang solehah...

    BalasPadam
  4. happy birhday .... semoga jadi anak yang solehah.. lawa rambut, pinjam boleh!

    BalasPadam
  5. Selamat membesar, kakak...
    Seronok jadi ibu ni...semua anak sama jer kasih sayang.
    Tp tak tau kenapa ada jgk yg membeza2kan...anak yg ni sayang lebih...yg tu kurang sket.. :(

    BalasPadam
  6. happy b'day arween. wah dah start tadika ye kamu. kelam kabut la mama kamu kan. ngan abang sekolah, kamu tadika, adik lam peyot agi..

    toing toing aku tabik kat hang el oi..

    BalasPadam
  7. kt fb dh wish..
    nk wish kt sini la plak..hehe
    happy belated bday Arwen..
    dh tadika pun ha...bsr dh ank dara no 2 El n Od ni..
    alhamdulillah...semoga mjadi kakak yg soleh ye..

    BalasPadam
  8. Hi..happy birthday to Arwen..smga menjadi anak yg solehah ye..

    BalasPadam
  9. Hepi bday arwen!
    Muka matured giler!
    Igtkan kakak abg danish :p

    BalasPadam
  10. hepi bufday arwen ! panjangnya rambut ! jeles CN ! hehe

    BalasPadam
  11. wahhh besar dah anak dia..:) hepi besday arwen..besday kita samalar...hehe

    BalasPadam
  12. wahhh besar dah anak dia..:) hepi besday arwen..besday kita samalar...hehe

    BalasPadam
  13. happy birthday girl! stay cute like ur mama!!!

    mmmuaaahhh!!! :)

    BalasPadam