Rabu, 8 Januari 2014

CARI GALI BAJU2 PREGGY

bila dah buat buku merah/checkup semua
tiba2 rasa perut ni buncit ok hahaha
mcm dah 5 6 bulan..tp iols faham perut iols ni byk lemak2 tepu
skun iols sgt lega..xdelah nak tahan2 kempis bagai..ekekeke

 

so pas buat buku tu..mlm tu iols pun memulakan cari gali baju2 preggy
malas kut nak beli yg baru..sbb hat lama2 tu boleh pakai n elok lagi
gpun hat ni bb last lalalala 
konpom ke last?konpom!!!..dah cukup target weols nak 4 org anak :)
lau ada lagi tu semua rezeki :P
pasni xmo nakal2 dah..kena protect wooooo hahahaha


nota noti: ermm nti pas beranak nak jahit terus ke xnak?:P

11 ulasan:

  1. nak laga perut ngan hg el hehee...
    aku pon tgh berusaha.. :)

    BalasPadam
  2. lor....lepas bersalin x kan nak jahit terus..hahahaha....lain macam jer ayat tu...

    BalasPadam
  3. lamanya aku tak meromen blog ko El!

    aku pun sama je cam hang...korek baju peknen hat lama2 sbb malas nak beli baru...selagi boleh pakai dan bleh sarung..aku sarungkan jer...jimat weiii!!!

    BalasPadam
  4. 4org mana cukup akak! tolong tambah lg 4 baru meriahhh..muahaha

    BalasPadam
  5. Aku rasa la baju ngandung aku tu nak letgo la. sebab lepas ni tak sure nak ngandung ke idak.

    pas tu kalau ngandung mesti fashion outdated dah.. nak bagi kat hang size tak sama. nak pi juai kat lorong kulit.agak agak leh laku dak noh. kbai

    BalasPadam
  6. zaman skrg 4 dh cukup hihihi... coz skrg nk kencing pun kna guna duiiiitttt >_< coiii sgt kennnn...

    BalasPadam
  7. ak bj preggy tk byk pon..
    kalau ada rezeki preggy lg..
    sure beli len ha..haha..
    gali beb..jgn tk gali..haha

    BalasPadam
  8. Jimatttt gali balik :)

    Due bile el?

    BalasPadam
  9. Elok ler berjimat zaman la ni..El
    Akak dulu..wlpn beranak 3 orang tp baju peknen akak cuma 3 helai aje. Yg lain sume baju blaus biasa jer.

    BalasPadam
  10. mmg jimat gali balik yang lama..CN pun tak banyak baju preggy sbb perut tak berapa besar, boleh jer pakai kurung biasa sampai 7 bulan ;)

    BalasPadam