Selasa, 3 Disember 2013

PIKNIK..MANDI KOLAM..SKATE DAN BERBASIKAL

w/pun hari ahad lepas adalah hari ulangtahun perkahwinan kami yang ke-8
tp kami lebih utamakan anak2..cuti sekolahkan..nak gak tgk diorg ronok2
dah lama nak bw budak2 tu mandi kolam..tp asik xterbangun bapak dia pagi2
so alhamdulilah shari sebelum tu dah pesan kat bapak diorg..esok nak pi bw budak2 tu mandi kolam pagi2..jgn liat pulak nak bgn haha

mama el pulak pagi2 dah gigih masak bfast..cam biasa menu yg paling best nak berpiknik adalah nasi lemak ekekeke
nak pi mandi kolam kat Taman Belia..so kena pergi awal2..lau tghari nak pi sure ramai org
alhamdulilah smpai2 sn xde org sgt..ada tempat nak mkn2..huh selamat...

 
Nasi lemak ngan sambal udang petai, ayam goreng, telur goreng timun and kacang..abis licin that day haha mak pak makan dulu..anak2 terjun kolam dah..lapar derr


Hat ni je ado gambar time mandi kolam..malas nak amek gambar sebab kebasahan :) kami kat hujung kolam sn nmpk x haha


Lepas dah berendam berjam2..weols pun siap2 nak pi main skate and abah diorg nak berbasikal...basikal tu abah diorg bw sekali 


Abah diorg tu mmg kaki beskal dulu..dulu2 muda main beskal kecik tu ha..bmx..tp skun giant bike pulak..kemain suka ada org puji beskal dia lawo uwekkk


Hok alohhhhh dun try this at home or anywhere yo!!!haha



16 ulasan:

  1. waaa..
    pandai main skate anak akak yer..
    terbaek.
    kalah shark cmni.

    BalasPadam
  2. abg danish terror dia main skate..
    kalau ak mau terjatuh nie..haha

    kalau piknik ak mmg suka buat nasi lemak..
    licin mkn kan...time piknik msk apa pon licin..

    nk celebrate anniversary sure la nk bw anak skali..
    hikss..duk plan tmpt yg sesuai utk irfan gk nie..
    kt mn ek?

    BalasPadam
  3. el, aksi last tue
    arwin jatuh x?
    gaya mcm nak jatuh jerr...

    BalasPadam
    Balasan
    1. jgn x percaya..xjatuh lgsg..aku tgk pun scary
      ini budak bab2 lasak mmg suka..ni pun ntah caner dia leh pikio nak wat cam tu..boleh lak nak imbang bdn semua..haha

      Padam
  4. hepi anebeseri akak el....moga kekal bahagia sampai syurga ^_^

    BalasPadam
  5. Hepi beseri2 beb..gigih hg msk k walaupon x brp larat..syok weh picnic nih..aq pong suka sgt but now dh x leh..kena tggu bb besaq ar...:)

    BalasPadam
  6. aktiviti antai yg syok tu :)

    BalasPadam
  7. Hai Kak El :p

    Syukur saye ingt nama akak lagi. hehehe..

    BalasPadam
  8. nnt ajar JJ main skate yer. best wei piknik, tapi i balik ni ujan2 mesti tak best nak piknik, main banjir jer la. insya Allah mudah mudahan dapat kita ketemu laga2 perut ok :)

    BalasPadam
  9. wow...best la anak anak hang. bila si abah pun join sekali. yes fun!

    BalasPadam
  10. Seronok tengok abah and anak2 nyer bermain sekali..
    nasi lemak tu masak dri pukul berapa? mesti tak tido malam kan? :D

    BalasPadam
  11. kak el pegi picnik tak ajak.. makan nasik lemak xajak gak.. majuk ar.. :(

    BalasPadam
  12. bestnyer piknik ! tapi sekarang musim hujan, takut nk g waterfall ;)

    BalasPadam
  13. taman belia ni tang mana?? maleh pulak nak tanya pakcik gugel, hehe..
    Tgk bekal yg el wat tu...ish..ish...menusuk tekak tul ler..

    BalasPadam