Rabu, 11 Disember 2013

GAMBAR PERNIKAHAN ROZITA CHE WAN DAN ZAIN SAIDIN

Pada malam ini 11.12.13 bertempat di Setia City Convention Centre, Shah Alam pasangan ini bakal di’ijabkabulkan selepas beberapa tahun menyulam cinta sesama mereka dan menjadi tumpuan para peminat sepanjang hubungan mereka terjalin.

Rozita Che Wan & Zain Saidin telah sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz dan pasangan ini dinikahkan oleh Ketua Pendaftar Nikah Negeri Selangor, Ustaz Alwi Parman. Rozita diwalikan oleh adiknya Roshidi Che Wan.

Rozita Che Wan menerima sebanyak sembilan peti hantaran termasuklah cek wang hantaran RM23,200, mas kahwin RM9,300 serta cincin nikah bernilai RM93,000.  

 







 
 







 Semoga mereka diberkati dan mendapat keberkatan dunia akhirat amin

Gambar Pra-Perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain klik SINI

Gambar Majlis Berinai Rozita Che Wan klik SINI

Gambar Persandingan Rozita Che Wan klik SINI 

4 ulasan:

  1. hai kak el... :) lawa baju che ta

    BalasPadam
  2. grand sggh pernikahan depa kan..

    ada persandingan plak kan?

    BalasPadam
  3. tak sabar nak tengok di publishkan kat TV. Tapi kan.. nak gelak aku bila ada parody dalam malatop that day tentang che ta ni.

    zain tu tuma din mydin. hahahaha..sangat sangat kelakar tau.

    BalasPadam
  4. mmg grand x hengat la kannnn...
    ok.. sat2 g aku call hg bila free ckit k

    BalasPadam