Rabu, 20 November 2013

WW LAYAN THOR


dulu gsc queensbay ni adalah 1 or 2 batang kusi nak duduk..skun ni lgsg xde..geram betul
last2 duk je atas lantai..pedehal kan..dah el start duduk..semua pakat2 duduk..coiii hehe


sajalah pi tgk gsc isnin lepas..sekali abg danish nak tgk cite thor..cam tau2 je mama nak tgk cite ni..so alasan yg muhasabah tuk abah diorg belanja tgk cite ni isnin lepas..yeahhhhh hahaha lama x tgk wayang 


masuk2 panggung..pehal pulak ni kan...budak2 ni takut pulak..dah mcm2 bunyi..mama diorg ckp..tu dinosour trex nak mai..dgar x bunyi kuat tu haa satg depa mai dr belakang terjun depan skrin tu say Hello everybody..kahkahkahkah pakat semua gelak..abah diorg senyum2 kambing smbil ckp lawak sgt ekekekeke


ntah ape bunyi kuat kt sebelah bilik sn..smpai mcm2 bunyi kuar..tu pesal budak2 ni igt mcm seram jek..pas cite THOR dah start..budak2 tu dah ok


tp Alana mama ni steady je..hahahaha


overall cite THOR ni oklah saya bagi 3 bintang :)


nota noti: cepatlah bln decemberrrrrrrrrrrrr hehe

15 ulasan:

  1. jelesnya akak..el dah tengok...anak akak si abang pun nak tengok tapi disebabkan kakak2nya tak nak layan cerita ni ..tak jadi lah..akak minat cerita camni..nampaknya tggu Astro jelah..

    BalasPadam
  2. Nk g jenjalan ka weh..klau g ikea nk tumpang brg leh?

    Weh..klau aq x larst bdiri aq pong selamba bdk jr duduk..:)

    BalasPadam
  3. citer thor ni memang best. yg lama tu pun aku masih segar dalam ingatan. yang baru ni tak sempat tengok lagi ar.

    Aku mang tak pi tengok wayang la. tengok CD je la lepas ni. lambat pun tak pe ar..

    BalasPadam
  4. eh, korang aje ke yg dtg nonton?? hehe..
    amek gambo time orang lain dh kuar ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. weols p nonton ari isnin kak..time org keje..best skit xde org..mcm pggung tu weols pya haha..adalah jugak 2 3 famili 2 3 kapel cam tu
      tu pasai leh amek gambo hehe

      Padam
  5. la ni..kureng tul nk tgk wayang...
    sll beli dvd je beb..
    penah sekali je bw irfan tgk cinema
    masa tu umor dh genap 2thn..
    saja la laki ak tingin nk bw..
    irfan behave..senyap je..
    concentrate tgk ceta..
    lgpn amik ceta cartun dia senyap la..haha

    BalasPadam
  6. tak sempat nak melayan thor ni lagi...ha ha ha...waktu2 kritikal la katakan...

    BalasPadam
  7. aku tak tengok lagi thor tu....takpa..tunggu member opis sedut dari tenet hahaha

    BalasPadam
  8. Best ni tgk ceta thor..mmg bunyi pawagam ni kekdg ada yg kuat2..tu sya x thn nk pi tgk ceta suspen2,lawan2 tu.huhu..

    Biskut tu yg kura2 bleh je ltak apa2 rasa el..yg totoro tu..rasa coklat dgn butter je :)

    BalasPadam
  9. best ker citer dia? I dah bertahun tahun tahun tak tengok movie, since kenal papa JJ la langsung tak leh layan movie, hampeh jer.

    BalasPadam
  10. Ngaaa...best kan citer Thor. Sy peminat cerita ni. Btw jom singgah bw ke blog sy :)

    BalasPadam
  11. sonoknye dapat g tengok wayang
    salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni no1470

    BalasPadam
  12. lama dah aku tak angkut bebudak ni gi tengok wayang. last hari tu criter despicable me 2. ntah bila la nk bawak lagi ni...huhu

    BalasPadam
  13. sempat g tgk..
    anak2 mau duduk diam ok ar kan
    aku dh dkt 2 thn x tgk wayng
    tara semlm g graduation elly pon emir x mau duduk diam
    hehehe

    BalasPadam
  14. thor ni saye minat mase cerite avengers jer..heheh..lama tak layan movie.. :)

    BalasPadam