Rabu, 13 November 2013

WW BFF SAYA SEKARANG!


 PENYEDAP MULUT


PENYEDAP BADAN


mintak maaf byk2 lau el skun ni jarang sgt nak singgah blog uols
dgn keadaan el yg tak bape nak sihat..tp el akan singgah jugak lau ada masa :)
* kdg2 el ada gak singgah tp x tinggal komen hehehe

12 ulasan:

  1. bahaya sungguh aksi gambar tue.
    hehehe..
    hope akak sihat hendaknya.

    BalasPadam
  2. get well soon kak el..anis pn kemana2 skang bawak bam panas hidu2...keja peningggg ja :p

    BalasPadam
  3. merajuk dengan kak el.. :P sedap jerok tu hahhaa

    BalasPadam
  4. Woihhh...dah parah sgt dah tu el!! MInyak kapak dok tersngkut kat lobang idong! Ahahaha..

    xpe..demi kerana seorang anak, tabah el..tabah!

    BalasPadam
  5. Jgn amslkn sgt beb asam tu..amik rs jer utk elakkan mual k..

    BalasPadam
  6. ko jgn melampau el. minyak cap kapak tu kang tersedut masuk kerongkong. muahahaha...
    Aku agak je la . hg dok peknen sekarang ni. Tapi ritu jumpa mcm tak nampak tetanda pun.

    Tapi lau early peknen mana ada org makan asam asam tu kan. mmm.. ntah le. nak kata hg peknen ke idak ni wei? BTW... GWS. good news kongsi la sama.

    lau aku tak peknen dpat kongsi rasa peknen pun dah cukup wei. hilang gian kata orang

    BalasPadam
  7. lain macam jer ghuper paras your BFF tu...heheheh...ada good news kah?

    BalasPadam
  8. Hhahha ni pembawaan budak la ni yer. Tapi lawak sungguh la u ni siap parking kat situ botol minyak nyer. Alahan tahap apa ni ek. Eh rasanya I belum congrats u kan ;) Kita sama kan kan kan.

    BalasPadam
  9. el preggy ek? sampai gaya macam tu sekali, isy2 ! CN dulu pon masa tak tahu preggy ok jer, bila dah tau, terus start muntah2 sampai tak boleh tgk lappy, berpinar2 mata, mmg tensen ler lebih kurang 3 bulan tak leh menghadap lappy lama2

    BalasPadam
  10. Itu laa ye...pengorbanan seorang ibu...Dari awal lagi sudah bermula pengorbanannya.
    Jaga diri ye el..

    BalasPadam