Rabu, 27 November 2013

MASTERCHEF ALL STARS | KENCANA DAN ENOT TERSINGKIR


Masterchef Malaysia dah kembali memberi satu keriuhan dan kekecohan untuk tatapan anda semua

Masterchef Malaysia All Stars mempersembahkan peserta2 musim 1 & 2
Ha!!!!xkecoh lau xde Azwan Ali..Michael Ong, Syarifah Shahora, Kenchana dan Raja Azmi ekekeke


Smlm pasukan Biru yg diketuai oleh Celine menang dlm cabaran luar

 
Enot dan Kenchana dlm Pasukan Biru sedia untuk cabaran penyingkiran..tiba2 dlm tgh masak2 tu Kencana hadapi masalah rice cooker x berfungsi..so nasi beras perang dia x masak...huhu..dan Enot yg tidak berapa sihat cuba yang terbaik untuk masak menu beliau

Masakan dari Enot
Komen juri: Nasi lembik dan kerang tu masin.


Masakan dari Kencana
W/pun Kencana tidak mahu mempersembahkan hidangan beliau tp chef Adu tetap ingin merasa
Komen juri: W/pun nasi x masak tp rasa sedap 

Kencana redha atas penyingkiran beliau dan beliau admit yg beliau x check betul2 rice cooker tu. Enot yg kelihatan tidak berapa sihat mcam happy je dia terselamat..tp akhirnya dia pun turut tersingkir. Alasan tidak sihat tidak lagi menjadi alasan ..smlm ms tgk Masterchef Enot ckp..masakan dia sedap mayb x tersingkir..muka pun rs selamat je ms umum Kencana tersingkir..last2 dia pun tersingkir gak..sokong ngan komen Raja Azmi.."bgslah dia tersingkir..dah x sihat..balik rumah rehat" hahahaha


Sedih sgt kencana keluar..suka tgk dia pokpek pas2 nyanyi lagu tamil lah..lagu melayu lah..mmg kecoh kencana ni..tp kecoh2 tu lah yg buat best tgk Masterchef ni..tambah lagi ngan Azwan Ali yg diva tu lawan pulak ngan Michael Ong haha lagi gawatlah Masterchef.

Kena faham perangai diorg ni masing2..ada mcm2 karakter diorg ni..ada yg hyper ada yg kecoh ada yg senyap..ada yang mulur puaka..ada yg fokus..ada yg sensitif..mcm2lah..barulah happening nak tgk...ekeke

Harap2 ada lah undi masuk Kencana balik...sbb mcm terlalu awal dia kuar hehe

10 ulasan:

  1. hehhe..
    ada gak tgk smalam..
    x sangka azwan bleh terselamat..
    hebat jugak mamat tu.

    BalasPadam
  2. bekas beras tu le aku buat bilik tido kekura aku si sofi & toti. tp size beso skit le. hehehehe....

    BalasPadam
  3. mcm mana boleh lupa nk tgk plak erk...aiyak

    BalasPadam
  4. kerek ar si Imelda tu. asyik nak nangis apa kes? rilek ar....

    nak gelak bila azwan cakap bubur durian. kahhhhhhhhhhhhhhhhhh....tak tahan aku weih.

    BalasPadam
  5. hmm..
    awat ak tk tgk ha masterchef..
    bila siaran dia weh? haha

    BalasPadam
  6. nnt kutip idea untuk sesi masak2 yer yang...boleh kita tiru hehehe

    BalasPadam
  7. lgsg tak berkesempatan nak tgk kak el. mklum lah bz memanjang. kikiki

    BalasPadam
  8. lya tgk y time celina buat chitaki mushroom soup tu..
    y pyingkaran x tgk pon.. owh.2 org skali buang ye..
    knp bukan Azwan ali?? hehe

    BalasPadam
  9. Assalamu'alaikum. nice article. hello introductions, please visit my blog or directly to https://play.google.com/store/apps/details?id=air.PuzzleBarbie and
    https://play.google.com/store/apps/details?id=air.KumpulanDongeng, there is a fairy child from indonesia and puzzles to educate and develop young wit, perhaps you have children. brother, nephew the little ones, please try the FREE, hopefully helpful, thanks.

    BalasPadam
  10. terkadang jer layan masterchef ni.
    sebab selalu terlupa nak alih siaran...huhu..

    BalasPadam