Rabu, 9 Oktober 2013

WW MARI MENTERNAK LEMAK | LASAGNA

 
1st time buat lasagna
lasagna ni fevret weols 
lau pi pizzahut or SR
sllu order ni
so lasagna ni wishlist el gak lam masak2 ni
so last week gigih masak lasagna
sekali lupa nak taruh cheese on the between the layer
just letak cheese kat on the top jek
tawakal harap jadi dan sedap..:P
mula2 dh msk tgk aik kenapa mcm berair je kan
bila potong mcm x npk texture lasagna je..so en. hb suh tgu dia suam2 baru potong
dah ok suam2 skit baru potong..haaaa barulah npk cam lasagna..n rasa pun sedap uols hehe
haiiiii hancus diet iols ritu..repeat byk kali lak mkn..:)
nti nak wat lagi sekali bagi perfect lah hehe


nota noti : sory sgt2 xdpt nak blogwalking sgt wiken kat umah..line tenet kat umah slow gilo dow haha..ok jap2 nti el terjah uols ok :)

15 ulasan:

  1. terbaeklah, peminat lasagna juga, tak pernah diy tapi selalu beli frozen di Giant je

    BalasPadam
  2. beef lasagna my favourite, click sony on nuff satu...

    BalasPadam
  3. amboi kak el .. makan lasagna xajak . huhu

    BalasPadam
  4. sib baik aku tak bapa nak makan menda alah ni. tapi kalau terbentang kat depan mata terkam gak. hahahaha....

    BalasPadam
  5. yumm..sedapnyer..febret lya jugop ni..tp x reti buat sdri..bisa beli kat pizza or SR

    BalasPadam
  6. waa sedapnyer ni telan ailio nengok ni...nak resepi...

    BalasPadam
  7. masakan mcm ni akak mmg kurang laa..tp kalo pandai buat lagi laa bagus, kan...

    BalasPadam
  8. sedapnya uols..
    nk try nnti noh..
    dh perfect pggil iols ye..

    BalasPadam
  9. Perkhh..
    nih dah kira heibat dah ni ell..mak pun x pandai nak msk menda alah ni.
    Lgpun, mgkin sbb anak2 dan pokcik tak suke makan, so mak pun maleh nak blajo masak.
    Aci alasan mak? hiew hiew hiew..

    BalasPadam
  10. Terima kasih datang ziarah... ;)

    BalasPadam
  11. Nanti nak up resepi gak kan? Hehehe...

    BalasPadam
  12. Waaa.. sungguh menarik .. warna dan lemak nyerr.. boleh la start amik order :D

    BalasPadam
  13. terernya ko el! selain expert masak masakan melayu, ko leh masak masakan international....mmg respek arrr! jom jadi jiran aku...untung i tau :D

    BalasPadam
  14. I kalau buat mmg tak letak pun cheese in between tu, just cream jer. My lasagna mmg jarang la nak ada rupa, tapi yg penting rasa mau sedap. hahaha

    BalasPadam
  15. teringin lasagna jugak ni..tp aku tak reti masak hahahaha..ang bila nak pindah sini..leh aku bawak piring kahkahkah

    BalasPadam