Rabu, 23 Oktober 2013

WW ARTWORK FROM DANISH

hari2 keje dia melukis dan mewarna
lau hari sekolah mmg xbagi dia main komputer/games/hp
so nilah keje dia mengisi ms lapang xkira siang malam :)




 
 hat minion belah kanan tu..dia lekatkan kayu kt belakang..ala2 mcm wayang kulit..sbb ritu dia tgk org main wayang kulit lam tv..so abislah umah tok dia..dia cabut serpihan kayu2 hahaha..nasib tok dia x npk..lau x bisinglah org tua tu umah papan dia dah ranap ekekeke

  l

yg best tu semua lukisan dia..dia lukis pakai pen hahahaha..kerrrlass ko danish..mama lukis ngan pen pun talak ini macam wooo ekeke


nota noti: skun danish suh mama n abah dia belikan mesin kertas (printer sbb ritu sabtu lepas bw budak2 ni kat ofis..el print la kartun2 tu..last2 suh kita beli plak mesin kertas tu)
hari2 suh belikan smpai tahap x leh nak control marah..hahaha)

10 ulasan:

  1. mang talented la abang danish ni. Naiim pun tak pandai lukis secomey tu..

    BalasPadam
  2. hihi.. sama mcm asya jugak la.. duk saje mmg suka melukis n mewarna..
    ada bakat abg danish ni

    BalasPadam
  3. Danish ada bakat melukis...sama macam Dania...apa je lukis semua menjadi...

    BalasPadam
  4. baya2 danish pandai lukis mcm ni...dh kira pandai melukis laa. siap warna kan sekali tu. tau pulak tu kaler watak yg dia lukis tu kaler apa..
    kalo cina ni..dia dh hantar pi tuisyen melukis dan mewarna...tak tau laa naper dorang galakkan anak pi tuisyen tu. kat tpg ni byk jgk tempat tuisyen mcm ni. kalo exam pendidikan seni...mmg dpt a+..

    BalasPadam
  5. ahahahaa.. suke lah tengok lukisan budak2 :)

    BalasPadam
  6. hebatnya pelukis ni, ada bakat terpendam..

    BalasPadam
  7. wah ! memang ada bakat melukis ni, kecik2 dah cantik lukisan dia, better CN asah lagi bakat dia, manalah tahu boleh jadi cikgu seni nnti ! hehhe

    BalasPadam
  8. pandai anak el melukis ye..

    churp2 satu....

    BalasPadam
  9. anda sgt berbakat..
    boleh masuk contest melukis gak ni nnti..
    good job abg danish...
    jeles plak dia pandai lukis..haha

    BalasPadam