Rabu, 30 Oktober 2013

ROJAK.. OIII ROJAK OOII

ni en. suami iols lah punya pasai
smlm weols pergi tesco beli brg skit
dok jln2 dlm tu dia npk ada buah sengkuang byk2
pas2 dia dok ceceh2 ayaq liur katanya

"ni lau dpt kuah rojak taruh atas sengkuang perghhhhhh"

terus bini dia pun mencari lah satu tesco kuah rojak
yg ado pun hat bkn keluaran bumiputra
so xjdlah beli huhuhu

hari ni pulak bini dia dah mengidam sgt2
xtahan...xkeharuan dibuatnya
mn nak cari rojak waktu tenghari2 ni kan
kwn2 fb ckp..hang buat sendirilahhhh huhuhu (sampai hati ekeke)
pas2 el pun laju2lah pas amek danish skul tu terus terjah market bayan baru beli kuah rojak
ngan buah2 sekali



ha hambek ada buah ambra..guava...mangga dan sengkuang
mknlah smpi comot...abis tudung wakakaka
alhamdulilahhh..puashatiii!!!!

12 ulasan:

  1. kahhhhh...ngidam lakik dah berjangkit kat bini. tapi si bini yang terover over .

    tetiba aku teringat pelam teloq Naiim wak lek semalam. tak dan nak makan. hjahahahaha

    BalasPadam
  2. amboi kak el mengidam berisi ka tu ,,, hekhek.. rojak sedap kalo ada kcang tumbok banyak2 yumyum.. ^_^

    BalasPadam
  3. Meleleh ailio dh ni..buah ambra tu buah apa?

    BalasPadam
  4. Bestnye ngidam pastu larat wat sendrik
    Klu kite ni tah la, asek dok melepek jek ni huhu

    Moga kita sama2 diberi kesihatan yg baik sepanjang 40 mggu nan indah ye :)
    In shaa Allah :)))

    BalasPadam
  5. bestnyer kalau buat sendiri, leh taruk apa2 fav kita, tapi CN masa preggy dulu langsung tak boleh ke dapur sampai la bersalin sebab alergik bau masakan..hehe

    BalasPadam
  6. ambra tu buah kedondong eh, sajer jer tau nak jangkit2 kan virus rojak kat kami, confirm la kena self made kalau kami uwaaaaah.

    BalasPadam
  7. mengidam punya psl sggup gi market noh...
    kalau ak tk kot gi..tggu la laki beli ptg2..haha..

    alhamdulillah dpt gk mkn buah rojak..
    Pstt: rasanya ak mcm nmpk kelibat hg anak banak kt tesco..
    hgpa gi mlm senin kan..kan? hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh kami pi tesco mlm selasa lah hehe

      Padam
  8. akak ni...kalo pasal buah...tak de musim pun..
    kalo sehari tak makan buah...semacam aje, huhu..

    Tu dia, el...ngan tudung2 pun nak tumpang makan rojak buah ye..hehe..

    BalasPadam
  9. pergh.. ada buah ambra lagi tu. Syiok lah ! terliur je tengok

    BalasPadam