Rabu, 9 Oktober 2013

MUZIUM PERANG PENANG | TEMPAT PALING BERHANTU DI MALAYSIA DAN ASIA

 Peninggalan Sejarah 60 tahun yg lalu!!
War Museum atau Muzium Perang Batu Maung Penang


dah masok lam National Geography Channel bln 8 lepas
dan dikatakan The Most Haunted Place In Asia
Tempat Paling Berhantu Di Malaysia

ok dah terlambat
weols dah terjah Isnin lepas huhuhu
nti iols cerita in details ok Wordless Wednesday katanya kan huh

BEST TP MENYERAMKANNNnnnnnnnn huwaaaaa


 Uols tahu gambar apa diatas ni?

  
 Tempat penyimpanan barang2 perang (stor) tp huhu tgk atas tu seram gilerrr



Tempat penyembelihan



npk x apa yg tergantung tu?


nota noti: x payah g sini lau bw budak kecik atau lemah semangat atau penakuttttt huwaaa kbai

15 ulasan:

  1. huwaaaa....memang seram wehh tengok patung2 tu...awat ngeri semacam muka dia...fuhhh...kalau ila..mmg xnak pergi sanalah..orang penakut katakannn..hehehehe

    BalasPadam
  2. uit... takutnya ada hantu, sure anak mama tak masuk, jangankan anak.. maknye pun larikk.

    BalasPadam
  3. dok tepi umah aku je pun. laki aku tak mo bawak kami pi sana. tempat tu keras. ( banyak batu bata) hahahaha....

    aku tingin nak pergi tau. nanti ar tunggu anak anak aku remaja dulu. walawei.. taun bila tuh?
    Nak wat cam no dah laki tak ijinkan. so tak leh la nak gi walaupun dekat lobang idung je.muahahaha

    mana tau tetiba laki aku ubah fikiran leh la terjah. s

    BalasPadam
  4. ni bukan anak jer takut.. mak bapak pun takut.. kekekek

    BalasPadam
  5. Tahniah berjaya ke War Museum nie.. hari tu pergi.. balik malam tu ada beberapa orang kene kacau.. ada kene nightmare dan dan yg terperanjat sebab ada org jerit kat dia time dia seorang2..
    mungkin sbb kami smpai gelap still dlm tu.. seram kan? hehehee.. rasa nk pi lagi jer :P

    BalasPadam
  6. wah ! kena gi ni, mcm best jer, CN even penakut, tapi suka benda2 mcm ni, takper, kalo nak pegi, tinggalkan irfan dekat rumah, mama & ayah jer pegi, kalau takut leh peluk ketat2 cik abang ! ahaks

    BalasPadam
  7. nak g tp tu la risau anak2 la plak..
    kang blk mimpi mcm no lah

    BalasPadam
  8. kak el terkejut gila kot saya tengok hantu2 dok atas pokok tu , tapi memang bukan real kan ?

    BalasPadam
  9. anis dh la penakot ya amat klau nk tido...mmg takk ahhh.rela pegi toys muzium..ahaks ahakss

    ps:sila ke blog anis..ada jemputan ^_^

    BalasPadam
  10. alaa...el tak citer pun masuk kena bayar ke idak ni..

    BalasPadam
  11. Serius seram, tapi hantu betul mmg ada ka kat situ? Depa suka merayap tak memalam visit satu penang? hehehehe

    BalasPadam
  12. Katanya tergantung2 gitu untuk halau pocong ke langsuir ntah.. tak sure.. ada pernah baca

    BalasPadam
  13. aku mmg tak nak pi la tempat2 camni..kang aku yg ssh budak2 nangis huhuhu..ang berani..kagumm

    BalasPadam