Jumaat, 18 Oktober 2013

LEMAH JANTUNG!!

lau el ni ada penyakit lemah jantung ke sakit jantung ke
dah byk kali dah kut pitam hehehe
tp alhamdulilah sihat je el ni :)

nak stori psl lemah jantung pasal toys2 abg danish kat umah ni lah
kdg2 abg danish ni suka letak merata2 brg menan dia..smpaikan kdg2 wat el terkejut 

mcm ritukan el ni kerap bgn pagi kul 3 or 4pg
bgn2 nak tgk abg kat bilik sebelah
time bgn tu gelap skit bila pandang dpn tv npk something and terkejutlah
igtkan apalah..gosok2 mata tgk2 la gozila..aduyai lemah jantung mama danish woii 
terkejut igtkan biawak masuk rumah ke tikus besar ke coiiiiiiiiiiiii

 
mcm smlm balik2 keje bukak pintu umah bg salam..mama el ni pun terkejut lagi sbb npk ekor binatang..sekali tgk ya Allah gozila ni aduyaiiiiiiiiiii huhu

ntah bila pulak ada time tu nak kemas2 umah
masuk bilik danish tetiba ooooomak kau
aduyaiii dinsour lak kt bwh lantai...el igtkan tikus mati ke cicak mati ke huhuhu
time tu jantung dah laju2 kena pam hahahaha


sebenarnya dah byk kali el ni lemah jantung n terkejut ngan binatang2 toys abg danish ni
ritu masuk2 bilik ayaq tiba2...makkkkkk!!!!melatah tgk dinasour siap duduk atas besen hahaha


nota noti: hahaha kelakar lak bila teringat sorg2 hehe..uols ada  mcm ni x?

15 ulasan:

  1. Takde pengalaman camni
    Sbb mainan zakwan sume kerera
    Klu ada dinosaur mmg kite pun lemah jantung gak jawabnya hehe

    BalasPadam
  2. uncle kalau lemah jantung pasal tengok citer seram jer...dan satu lagi aklai tengok ular hahahha..

    uncle dah tukar ke blog baru..nanti pergi tengok ek....tukar link sekali yuk !!

    BalasPadam
  3. kalau aku, asyik terpijak lego. adei.. sakit kaki.

    sib bek hg dok ingat tikus ke biawak. mana tau kan tengok tengok komodo plak masuk umah. lagi jenuh dok lari bekejaran. hahahahaha

    BalasPadam
  4. sekalik tgk mcm cicik..hehe kusss semangat..hehe

    BalasPadam
  5. Heheheee adoila.. klau myra mau semput jugak tuh :D

    BalasPadam
  6. Kalao masa mak dulo2, asal je terpijak menan derang, harus dr tingkat 3 ni mak balingkan ke utan nun..*slidding door mak ngadap hutan* Ahaha..

    so bila dorang tgk mak ngamuk serupa hape pasal menan derang sepah2, pastu terus jd baik ler..takde dah menan sepah2 ni. Semua duduk dlm kotak or bakul menan..

    BalasPadam
  7. Anak akak tak ada mainan binatang bagai ni banyak kereta, otomen, pas tu entah apa2 mainan kecik2 yang bila jalan selalu je tercucuk kat kaki.

    BalasPadam
  8. hahahaaa.. bahaya ni lemah semangat jugak nie.. nak buang tak leh yer.. sabar je lah :D

    BalasPadam
  9. lucu lah kak el. kalo ada mainan jenis binatang biawak ni memang confom terkejut ^_^

    BalasPadam
  10. Mainan dinosaur ni punya bentuk pun kalau gelap-gelap, sure ingatkan cicak tengah berdiri. Mau tak meremang bulu roma tengok cicak berdiri memalam. Haha

    BalasPadam
  11. hahahaha ! Zie faham sebab adik2 ipar pon banyak permainan yang 'menakutkan' ! mmg duk bebel ugut nk buang kalau tak pandai kemas permainan dorang ! hehehe

    BalasPadam
  12. hehe...
    bayang2 permainan pun leh jadi besar kalo kena pada pencahayaan yg terpantul kat objek dinasour tu, hihi..

    BalasPadam