Rabu, 25 September 2013

WW SOSEJ BUN



smlm el buat sosej bun ni..ekceli el nak goreng je sosej bun ni tp smlm minyak masak sudah abis...so el masak lam oven je..xsempat nak tgk resepi dlm blog..abg danish dah bising2 laparrr..laparrr..hp lak anak2 konker...smpi el terlupa nak letak gula/susu dalam doh..hasilnya tawarlah skit sosej bun el ni..hahaha tp bun tu mmg lembut..aduihh anak lau laparrr mmg x nyempat2..so next time akan cuba improve resepi ni..lau ok el share k :)

16 ulasan:

  1. mesti sedap...kiter tunggu resepinyer yer...

    BalasPadam
  2. best la wei..hg pandai wat bun.. aku ni tak pernah pun duk rasa nak buat. kalau anak anak aku makan roti sosej deme kutip sosej je. tu la yg aku malaih nak gugel resipi. try buat ke ape ke..

    BalasPadam
  3. WOWOWOWO. k.el ni memang suka cuba resipi macam2 yerrr... mcm bes je bun sosej ni tiba2 ja rasa laporrrr

    BalasPadam
  4. bab masak hg mmg laju el.. cpt n tangkas...
    myk masak abesss... aii slalu masak pon x prasan ker stock minyak hehehe
    bun sosej anak2 aku pon suka, tp sbb depa dok batok x abes lg doc pesan suruh kurangkan huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah pi kedai depan umah
      sekali myk msak sudah abis daaaaa
      apa boleh buat daaa :)

      Padam
  5. nak beli macam mana kira ni??? ada delivery sampai PJ ker? he he he...

    BalasPadam
  6. Terbaik lahh..hg mmg rajin El...

    BalasPadam
  7. Kalau anak2 makan sedap walaupun tawat kira okla el, boleh kaver cicah ngn sos ;D

    BalasPadam
  8. bila laa akak nak beli oven letrik ni, huhu.

    BalasPadam
  9. kurangkan minyak dalam makanan..bagos jugak minyak habis..hehe

    BalasPadam
  10. untungnyer pandai masak bagai ni..CN ni entah bila la nk masak semua ni, kalau beli pakar ler ! hehe

    BalasPadam
  11. Haaa tak senang kan nak fokus masak bila anak duk lapar lapar macam anak burung.

    BalasPadam