Rabu, 4 September 2013

PIZZAHUT BIG BOX

 ermmm iols dah kering idea nak story ape
tp smlm en. hb nak belanja mkn pizza taw haha
so iols gtau lah kat dia..jom lah try pizza box tu
gpun lama kut x mkn pizza hut..dah 2 taun kot   
rmi jugak blogger yg dah try mkn

 
 tudia haihhh..besar gedabak kotak pizza ni


bukak2...nampak mcm sedap
 

anak2 dah berebut nak makan

tapi iols rasa kecewa sgt..semua makanan dalam tu dr pizza..spageti..roti..nugget semua xsedap taw...bila rasa mmg mcm bukan pizza hut yg sllu kita dok mkn tu...kut dah lama xmakan..so lupa rasa makanan diorg ni hehehe...cuma ciken wing tu boleh lah nak makan..yg lain2 tu mmg out lah..anak2 mula2 je excited nk mkn..pas2 mama xsedap lah..mama itu ayam belanda ke ma..kahkahkahkahhh

xpelah..saja nak try..esok2 ni jgn beli dah hahaha



nota noti: mcm nak pi holiday jauh2 lah hehe 
any suggestion?








14 ulasan:

  1. Myra ritu spagethi kena letak sos baru la rasa puas makan, kalu tak, mmg tak sedap.
    Tp naget tu ok gak ;D

    BalasPadam
  2. ni phd..tk sama kot event die pizzahut...lama gk tk order yg box gni

    BalasPadam
  3. Dahhhh...mama dorang masak lagi sedap. Hihi..

    BalasPadam
  4. kalau gitu kekdahnya. cuma gah tang Big Box tu je la. box je besaq.. dalam hancus semua rasa. hohohoho..

    aku kalau pizza ni suka pi lepak sana makan. kalau delivery gini selalaunya akan out of taste.

    BalasPadam
  5. ak lebih suka domino's pizza...kalau delivery la..hehe..
    kalau pizza mkn kt sn best kot..hehe

    BalasPadam
  6. Depa dah lupa resepi lama depa kot el
    ekekeke..

    eh eh..tersama plak kita.
    mak pun terasa cam nk gi holiday liday jep
    tapi tatau kemana hala. :p

    BalasPadam
  7. Baru jek lepas makan pizza gak ritu
    Hehe

    El, klu jdk nk p bercuti
    Fm jgn lupa ya! :)

    BalasPadam
  8. kite suka dominos. pizza hut muak hehe

    BalasPadam
  9. alamak..ayam belanda ek?? hehehe.. maybe ikut selera masing2 kot..masa ila beli tu..ok jugak..boleh tahan laah best.. tapi ila gi beli sendiri bukan phd

    BalasPadam
  10. Wan blum try lagi. Jadi takut plak nak try sbb EL kata x sedap.

    Nak brcuti jauh2? Pi la jalan2 china. Tak pun hong kong ka. Layan jugak.

    BalasPadam
  11. Hahhaah ayam belanda kata depa? I selalu pizza buat sendiri jer, main bantai.

    BalasPadam
  12. alahai pizza hehehe kalau is nak makan mesti order banyak2 baru kenyang heheh perut tong sudah mali maaa.

    BalasPadam