Jumaat, 13 September 2013

MY NEW BABY UPSSS ANAK BUAH HEHE

 2hari lepas, adik el sms yg dia dah kuar tanda spot coklat
pas2 bgtau dia..ha nak beranak lah tu...terus dia takut ekeke
pas2 gtau dia tu tanda2 dah nak bersalin..tgu je lah esok2 beranak lah tu
el pun gtau dia suh pi cek kat klinik biasa je..lau klinik kerajaan ngan swasta for sure kena tahan kejap :)
tp adik el gtau..doc kata xde pape lagi..so el suh dia siap sedia je lah

tup2 semalam petang dia ckp dah bukak 3cm..terus kena tahan
el pulak yg cuak hehehe..mcm2 petua el bagi kat dia
pas2 sms lagi..tya mcm mn..kul 8malam smlm katanya xleh ckp..tgh sakit kuat..
hohohoho sakit contraction lah tu..lagi sekali el pulak yg cuak..dah anak tiga pun still xleh lupa
sakit contraction tu...maha hebat..antara hidup dan mati hohoho
pas2 kul 10mlm sms lagi tya dah beranak ke?blum lagi katanya...so sah2 lah esok pagi beranak ni..well 
dah expert dah...mmg betul kul 3pagi adik el selamat melahirkan bb boy yg sulung 
alhamdulilahhhhhh so happy for them!


alolololo omey angat diaaa...kuar2 dah bkk mata


tgk tu siap menguap lagi..geram betullllllll

gambar2 ni baru dpt kat whatsapp pagi tadi

congrat to my lil sista and her hubby for newborn bby boy

xsabar nak jumpa AA :)

adik el beranak 2mggu awal..hoho


nota bijik: mcm2 info bg kat adik pasal berpantang..mcm mak nenek dah el hahaha

19 ulasan:

  1. wah comelnya dia, pandai pulak tu kenyit mata amik gambar ek...kak el apa salahnya kalau ada new baby pun..best aper...

    BalasPadam
  2. alhamdulillah...
    tahniah buat adik hg..
    kalau sulung mmg lmbt sikit kan..
    sakit contraction tu la
    mmg sgt hebat..huhu

    hg tu..mmg mcm mak nenek
    petua mcm2 ha..haha...
    org tgh sakit daa...
    blk kg cpt tgk anak buah tu..hehe

    BalasPadam
  3. untung adik hang tau. ada kakak leh bagitau itu ini. haku ni tak de kakak plak nak gitau bagai.sob..sob...

    wah..dah cam mak bidan bagi petua semua. ngeee..

    nak cium bau baby. tahniah tuk adik hang.

    BalasPadam
  4. Comel!!!!!
    Tahniah dpt anak sedara baru :)))

    El, tgk baby ada rase cam nk baby lg x?
    Hahahah!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. giler xnak..nak lahhh xyah tgk baby pun xpe..tgk anak2 kat umah tu dah makin besar..so bila diorg makin besar..ssh skit nak gomol2..hahaha time tu lah rs nak baby lagi..lau ada rezeki insyallah..Tuhan lebih mengetahui..kita hanya merancang ewahhhh..doa2kan tuk el k nad :)

      Padam
  5. Bukak2 mata dh kenyit2 dh...siap senyum lg...congratulations to mummy and daddy

    BalasPadam
  6. weeeeeeeee... best nyerrrrr... ^_^ comelll sangat .. nak anak jgk,, mak nak kawennnn!!!

    BalasPadam
  7. Tahniah utk adik hg..sm mcm aq awl 2 mggu..
    X per hg mcm mak nenel gtau petua pon x pa psl hg berpengalaman..3 org anak dh tu..sure mcm2 hg tau..:)

    Mmg teruja tgk bb beb especially klau di dpn mata..sakit sume tu dh hilang bila tgk bb..:)

    BalasPadam
  8. comelnyaaa. tahniah untuk adik akak. sorry lama x dtg sini kak. busy :(

    BalasPadam
  9. comelnyer...tahniah dapat anak buah baru...best bau baby wangi sangatkan rindu bau baby

    BalasPadam
  10. weee sumpah comel!!gerammm tgk baby ^_^ tahniah untuk adik akak el :)

    BalasPadam
  11. huhu memang cumil sangat el~ manis je

    BalasPadam
  12. akak jugak yg dh lama tak cium baby ni.
    nak harapkan adik2 ipar pun...dh lama dorang tak beranak..
    Adik sendiri pulak..takde rezeki lagi nak dpt anak..

    BalasPadam
  13. Eh, lupa...
    tahniah kat adik el...dan utk el jgk sebab ada anak sedara yg baruuuu...

    BalasPadam
  14. comeinya....

    isi tabung hishop satu

    http://www.noormalashahar.com

    BalasPadam
  15. comeinya....

    isi tabung hishop satu

    http://www.noormalashahar.com

    BalasPadam