Rabu, 28 Ogos 2013

UPDATE BE NUFFNANG

raya ritu byk gak duit abis..so time tuk menabung balikk...salah satunya adalah dengan BE nuffnang..sape xde lagi nuffnang iols tell uols mmg rugi sgt2....sambil2 berblog duit masyukkk hehe..tp tgk gak lah kdg2 BE nuffnang ni kejap ada..BE kejap xde...iols pun x pandai sgt pasal BE nuffnang ni...tp as long BE masuk and running ok je hehe

jom semak akaun nuffnang uols..ada x BE baru


alhamdulilah ada dua BE tgh running 20/26 August..lepas raya ritu lama gak x berupdate..risau gak traffic blog suram je..lau blog suram...suramlah income 

apa yg el npk kan..BE ni xkisah blog uols glamor ke blog uols traffic mencanak ke blog yg ribu2 tahun x update ke haha..selagi blog uols ni menarik minat advertiser diorg akan bagi..tp dah ada peluang yang ado..dah dpt BE tu pandai2lah menarik minat org luar tuk dtg ke blog kita..

mcm mn BE uols pulak?

9 ulasan:

  1. Ok la tu 3 yang masih running, rezeki.. :)

    BalasPadam
  2. Tahniah. Mieya punya sikit je... huhu

    BalasPadam
  3. Samalah kita El. Tapi El dh beriban-riban dh cash out. Makanya takdak masalah besau sgt. Org pun ramai kenal El. huhuu

    BalasPadam
  4. tahniah lah ada juga BE baru menyinggah kan ! rezeki2

    BalasPadam
  5. hari hari semak. tak dakkkkkkkkkkkkkkkkkkk.waaaaaaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  6. BE tengah berjalan gak hihi... simpan dulu bagi banyak

    BalasPadam
  7. alooo takdok nang nang huhuhu. Nak buat pun malas hehe.

    BalasPadam
  8. Tahniah....Alhamdulillah rezeki

    BalasPadam