Khamis, 29 Ogos 2013

MAJLIS GRADUASI AHMAD DANISH ZIKRY

sabtu last week majlis graduasi abg danish..erm kecewa sgt2 el xdpt hadir sbb time tu el kena handle peperiksaan..nak xnak kena suruh abah dia yg hadir...

2/3 hari sebelum tu abg danish ada ckp..yg cikgu dia suh bw baju raya (baju melayu) sbb nti nak menari lagu ikan kekek dalam majlis tu...so cikgu nak tgk lah baju2 budak2 tu..balik dr sekolah abg danish ckp..cikgu pilih baju warna ungu je..sbb kaler tu yg paling ramai pakai..so abg danish xdptlah nak join menari2 tu..sbb baju raya kaler hitam..tp xpelah mama dah tgk abg danish wat perfom dpn mama...abg danish ni lau bab2 nyanyi ke menari ke..dia mmg x suka..yg berkaitan ngan muzik mmg dia slow skit


dah pesan kat abah dia suh tangkap gambar byk2..risau gak dia tertido lam dewan tu..yelah baru pg tu balik keje mlm hehe


abg danish with his friends..dah besar anak el..dulu kecik je rmbut pjg


tarian ikan kekek


hope besar nti dptlah sarung mcm ni..:)


siap2 nak amek sijil



there you are


bila tgk gambar2 dlm kamera tu npk gambar ni..ni sure abah dia suh bc apa yg tertulis dlm sijil tu haha


nota noti: xsabar nak tgk abg danish masuk darjah 1..cm mnlah dia handle suasana yg sgt2 berbeza..sllu abah dia pesan..belajar smpi kat oversea tau..amerika ke..canada ke..jepun ke..boleh bw abah mama sekali hahahaha..aminnnn

14 ulasan:

  1. kejab jer dah beso ek? z pon tak sabar tunggu irfan skola, tak tau ler mcm mana gayanya nanti..hehe

    BalasPadam
  2. abang besar nanti ada can jadi pujaan ramai gadis2 ni..

    hahaha

    BalasPadam
  3. Pesan abh tu bagus la hee
    Nak pesan kt zakwan cmtu gak la
    Heee :)

    BalasPadam
  4. cayalah cakap aku. ko akan jadi serba tak kena bila anak darjah satu. permulaan je la.

    ish..bulih ke. sat makan mcm mana. kawan mcm mana. org buli dia tak? pandai membeli tak. itu ini. hahaha..bila ku ingat balik, nak tergelak pun ada.

    Tahniah abang danish. moga doa mama kamu tu dimakbulkan.

    BalasPadam
  5. awal nya grad..sally ni susah nk grad degree..hahaha..nways congrats kat DANISH ye kak :)

    BalasPadam
  6. awalnyerr dh grad??
    so skrg dh cuti la?
    ansem berbaju merah tu wei.. clr dia mengancam :)

    BalasPadam
  7. Amennnnnnnnnnn..nnt jgn lupa bwk mak lagenda sama ke ober the sea tu tau bang! Eh..tetiba nak gak. Ekeke

    BalasPadam
  8. abg danish ni encem..sure nnti makwe ramai tackle ni..hehe..

    neway...tahniah abg danish dh grade..

    dh bsr ank hg el...aku lama lg la nk tggu ank aku sek..hehe..

    BalasPadam
  9. sekejap je masa berlalu .. danish dah semakin besar kan ..
    comel ...

    BalasPadam
  10. Woa dah grad, tahniah Danish. Insya Allah berkat doa mama papa nya, aunt pun aminkan sekali, dapat la Danish belajar sampai ke Berlin. eh? hehehe

    BalasPadam
  11. dah besar dh danish kak. semoga dh besar nanti pun dpt graduate jugak :D

    BalasPadam
  12. Tahniah, danish...
    Semoga berjaya dunia dan akhirat..amin

    BalasPadam