Selasa, 6 Ogos 2013

BISKUT M&M

  adoiiiiiiiii penat sgt weiiiiiiiii
wiken lepas sgt2lah sibuk
sibuk masak berbuka tuk rakyat jelata..ipar duai mai
sibuk wat kuih raya smpi tido kul 3/4 pagi
sibuk wat keje rumah yg x pernah abis haha
huwaaaaaaaaa penat mak ok hahahaha

ok ok nak cite pasal biskut el inthehouse paling vogue taun ni
Biskut M&M

Biskut ni el dah jatuh hati bila tgk kat istagram seorg pelakon ni xsilap nama Ainul
teruslah el gugel cari resepi biskut ni...byk resepi yg renyah n takut pulak nak wat
last2 el dpt resepi dari resepi Biskut Coklat Chip..tp el ubah letak M&M


xsangka menjadi biskut M&M el ni uolss
tp yg mejadi cabaran wat biskut ni
bila anak2 el yg dua org tu alana ngan arwen
ulang alik ke dapur nak amek coklat M&M tu hahaha


terima kasih pd abg danish yg tulun mama buat kuih raya
abg danish tulun tempek coklat M&M tu..bab2 ni dia mmg suka..ritu semperit dialah tulun tempek ceri kat atas adunan hehe

resepi?el lupa lah resepi dia..nti el tempek kt sini ea
mn tau kut2 el nak repeat buat lagi boleh search kt sini 
hehe

dh stop wat kuih raya ni..mmg penat sgt
umah x kemas lagi..rs xkemas kot..sbb dah kemas2..sejam pas2 dah bersepah..hahaha
biasalah hidup menumpang ni...rakyat jelata kuar masuk
so xde nak kemas rumah...kemas bilik iols je hehe



nota bijik: esok el masih kerja..hehe

12 ulasan:

  1. terbaik. sib baik aku tak buat kuih ni. kalau idak, yang atas tu je Aleesya kopek. hahahaha


    aku pun dah stop buat kuih raya. buat sikit je pun. Bos bagi banyak kotak.packing dah semalam tuk wak lek hari ni.

    BalasPadam
  2. kak el, farah datang setelah sekian lama menyepi, nampak menarik dan sedap...nak sikit boleh?

    BalasPadam
  3. Agak2 x abihsok...bg kat SA skit tau...

    BalasPadam
  4. dak2 opis aku ramai jual ..

    BalasPadam
  5. ceria weh biskut hg...
    budak2 mkn yg atas ja sat g haha

    BalasPadam
  6. Woww, so colorful, first time tgok kuih ni..

    Selamat Hari Raya Aidilfitri

    BalasPadam
  7. assalam...5 star,tapi risikonyer nnt mmnyer habih,tinggal biskut daam balang..kui3

    BalasPadam
  8. hohohooooooooooo.. budak datang beraya togel dikerjakannya yang warna warni tu nanti.. hihi

    BalasPadam
  9. menggoda sungguh ! nk resepi ;)

    BalasPadam
  10. cantik biskut warna warni

    DIGI satu

    BalasPadam