Ahad, 4 Ogos 2013

BISKUT FAMOS AMOS DAN SEMPERIT

 semalam gigih lagi uolss...iols wat sekut raya..tido dlm kul 2.30pagi hehe
skun dah ada 4 jenis..
semalam el try wat biskut famos amos dan semperit
1st trial wat biskut ni...tidak menghampakan hasilnya



Biskut Famos Amos

Biskut famos amos tu xleh dibiarkan nti belum raya dah abis
so kita solatap sebelum hantu2 tu ngap hahaha
cam biasa mlm ni el repeat balik wat biskut ni sbb
this one for my mil..mlm ni punya for my mom hehe
 
so mayb ari isnin el nak wat lagi 2 biskut..ermmm 3 kut hahaha
selagi kederat ku ini mampu tp ckp je iols..tp sat lagi terus jd 8 jenis kuih kat rumah ni haha


Biskut Semperit


ok ok rini masak nasi ayam..semua dah setel..tgu berbuka je

selamat berbuka semua :)
 

15 ulasan:

  1. Pakat-pakat penuhkan rumah dgn kuih raya je la kan,,
    selagi larat, saya pun try buat juga, tpi yg senang-senang je la,,
    mak ckp, kecik lagi..lagi pula nak SPM tahun ni..

    **Selamat membuat kuih raya..:]

    BalasPadam
  2. kalau cookies famous amos tu ada kat rumah Bo dah selamat dh....mmg confirm x jumpa pqgi Syawal

    BalasPadam
  3. biskut semperit tu mmg byk kenangan la mase dulu :)

    BalasPadam
  4. Dulu akak pun mcm el laa...
    Satu adunan akak buat...bahagi 3...
    utk umah sendiri, utk bawak balik umah mak sendiri, utk mak mentua.
    Tapi tahun lepas...baru sebulan lebih kehilangan mak..takde mood nk buat kuih raya.
    Tahun ni pulak...sebok siapkan album pengantin...mm.

    BalasPadam
  5. sama ler kita, z pon dah setle biskut semperit..tgh duk pikiaq nk buat biskut apa lak..cuti lama ni ! hehe

    BalasPadam
  6. ha... ni lakan kekdahnya kalau raya. sekut penuh rumah dah wei..
    lakik aku kata balik nek lori la kalau gini kekdahnya...hahahaha...

    aku dah stop wat kuih raya. kelmarin sesi cuci umah.

    BalasPadam
  7. Assalam...tahniah...banyak kuih kao...jangan lupa, buat kuihpun ibadah bulan puasa untuk anak2,suami dan tetamu juga..apapun maaf zahir bathin sepena hariraya nie..dah nak pek nie huhu...!

    BalasPadam
  8. If semua tu ada depan mata SA ni....mmg x sampai pg raya la...confirm abih...

    BalasPadam
  9. Selamat Hari Raya, maaf zahir batin.. heee..

    hai.. salam kenal,

    done follow sini,
    jom follow teman yea yunk..=)

    http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

    BalasPadam
  10. Assalammualaikum el, yang semperit tu yang best tu, berkrim lazat hehehe. el sibuk niee is perasan.

    p/s: hitlink satu + DiGi satu lagi

    iskandarx[dot]com

    BalasPadam
  11. aku wat gak famous amos, tp main ckit clr dr hg.. tp aku x tarok la nama dia famous amos, tarok choc chip jer hehe

    BalasPadam
  12. Nanti nak p raya rumah eL nak mkn sekut :D

    BalasPadam
  13. banyak buat kuih ke

    hotlink satu


    http://www.noormalashahar.com

    BalasPadam