Rabu, 28 Ogos 2013

ASMARA LUNA TV3

smlm pas balik beli brg dapur kat tesco...tgh dok lipat kain...tertengok drama kt TV3 Asmara Luna pukul 10mlm tu..perghhh tajuk skit punya sedap..sure cerita pun best ni..ada Siti Saleha..so layan kejap..so far so good


Sinopsis Asmara Luna TV3, mengisahkan si Luna yang telah terpisah selama 21 tahun dengan ibu kandungnya. Luna berusaha mencari di mana ibunya berada. Dapatkah Luna menemui kembali ibunya setelah lama mendambakan kasih sayang seorang ibu yang telah lama tidak dirasainya?

 
Asmara Luna drama terbaru di slot Samarinda, bersiri 13 episod terbitan Js Pictures. Pelakon Asmara Luna, Siti Saleha, Shukri Yahya, Roy Azman, Liza Abdullah, Miera Liyana, Aidil Aziz dan ramai lagi.




 skun drama2 kt TV3 meletops2 sedap haha


nota bijik: ritu raya sape tgk astro drama Jihan Tak Balik Raya Mak..ok lawak giler cite tu
smpi aku gelak guling2 sorg2 ish3...krohkrohkrohhhh

13 ulasan:

  1. ila pun suka jugak tengok criter Asmara Luna nie..yg paling ila suka skang nie criter Jodoh itu Milik Kita =) bestkan

    BalasPadam
  2. tak berkesempatan tengok lagi. but, i try my best la nak tengok kat tonton.com kan :)
    thanks for sharing :)

    BalasPadam
  3. kalau siti saleha yang berlakon. wajib tengok. she so sweet

    BalasPadam
  4. hehe..promo lagi ye drama bersiri??

    Eh, drama jihan tak balik raya tu akak tengok tau. Sbb tu bkn drama bersiri..dia abes masa tu jugak, hehe.
    Ha'ah..mmg lawak kan...tp hepi ending..
    Harap2 jgn ler terjumpa tuan chalet, tuan homestay mcm tu....sket2 duit..wifi pun kena bayar, adoiii..

    BalasPadam
  5. hahaha akk tgk gak ek..mmg lawak kan kak
    yg xleh blah..dia panggil kerani ofis dia ngan nama kerani
    pas2 ms check in hotel..suh check nama kerani dia...
    encik tulun chek booking nama KERANI hahaha
    pas2 dia call kerani dia..tya nama betul
    sekali Malaysia Binti Boleh hahahaha lawak2

    BalasPadam
  6. nak kena tunggu kuar online la baru dapat tnegok ni :D

    BalasPadam
  7. Heroin okay but hero emmmm...mungkin sebab pelakon baru kot..hehe

    BalasPadam
  8. Best tngok citer nim sbb ada shukri yahaya ..kenapa buat aidil aziz hero kenapa x buat shukri yahaya jer hero...tapi apa apa pun citer nim mmg best..

    BalasPadam
  9. mmg frust giler kot kalu akhirnya luna tidak bersama dgn habib..huhuhu

    BalasPadam
  10. a,ah kenapa tak dengan habib ,,,frust giler ,,,suka habib dalam citer tu ,,sweetttt sgt

    BalasPadam
  11. a,ah kenapa tak dengan habib ,,,frust giler ,,,suka habib dalam citer tu ,,sweetttt sgt

    BalasPadam