Rabu, 3 Julai 2013

WW KELEMBUTAN SATU PENYEKSAAN?


kau mampu!!! 

siap hang duduk atas budak tu!!

ngeri ok haha!!

tp asal pjg giler kaki dio ni ha

10 ulasan:

  1. hishh...tak sakit wat camtu..ngeri laa...

    BalasPadam
  2. hahaha... aah perasan kaki dia panjang semacam

    BalasPadam
  3. extreme giler latihan dia. that why la kalau dorang ni menang berbaloi dengan jumlah
    hadiah yang di perolehi.


    bukan aku tak berani, cuma jurulatih yang tak berani nak train aku. kang terpelanting ku kerjakan. hahahaha

    BalasPadam
  4. warghhh perit seksanya yang melihat pun..mst sakit kan??tsskk ngeri²

    BalasPadam
  5. kerasnya latihan untuk lembut.

    BalasPadam
  6. Aiyo!

    Dulu waktu masuk Tae-Kwan Do memang ada jugak buat strecthing2 bagi flexible ni tapi tak ada lah sampai macam tu sekali...

    BalasPadam
  7. kalo dh keras...leh terkoyak, el oiii..
    kalo dari budak2 latih gini..takpe ler jugak, huhu..

    BalasPadam
  8. macam2 hal nak tunjuk terror hehehe

    BalasPadam
  9. gambar edit kot. laen mcm je aku tgk kaki dia.

    BalasPadam