Khamis, 4 Julai 2013

SHHHHH MAK BUDAK BARU BELAJAR NAK MAIN CANDY CRUSH SAGA


org dah lama install..el baru tadi mihmihmih 
(berlagak xmo main)


tp skun baru sampai level 14 kut hahaha


sakit2 otak main..sbb asik failed je..mtk nyawa..xde pun org nak reply..so sib bek tau tips mcm mn nk dpt nyawa hehe...kbaii nk sambung main muahahaha


nota bijik: tularrr invite lg el..el kan xmain..skun tgk apa dah jadiiiiiiiiiiii

14 ulasan:

  1. el sudah terjebak..kita blum lg...kn start main kn tk jd kj..hehe

    BalasPadam
  2. yeay...kak el juga dah terjebak...farah dah lama tak main, tergantung kat level 69 tu jer la...he he he...malas pulak rasanya...

    BalasPadam
  3. Hehe..sya pun cam farah waheda..tergntung kt level 69.trus malas nk main..asyik kalah je..huhu

    BalasPadam
  4. terjebak sudah ko yer. aku main jugak. mintak nyawa tak dapat. last reinstal semula ulang balik. aku main kat play store tu le.

    Amirul le jaq. kalau habis nyawa.tunggu esok. mesti dapat balik nyawa. ha ..ko anak ajaq mak la kekdahnya.

    BalasPadam
  5. Benci tau main Candy Crush ni..sy pun baru je start main, tapi dok level 15 tak lepas2..huhu. Orang main game ni sebab nak release tension saya pulak main makin stress..huhu

    BalasPadam
  6. offline aku dh smpai level 97
    online dah 75..
    boleh kejung layan menda ni..
    silap gaya umah sepah pun buat donno je.

    BalasPadam
  7. Hi, I suka your header pic. Very nice. I guess I've lost touch with children's games...anak semua da chabut, ha ha.
    Have a nice day, and keep a song in your heart.
    Lee.

    BalasPadam
  8. hahaha ! terjebak sudah !! tu ler azi invite ritu taknak main, kalau online, mlm2 z mesti bagi life saper yang minta..sekarang dah level 103..dah 2 hari sangkut kat sini..hehe

    BalasPadam
  9. saya n suami tag team men candy crush...baru level 79!huhu

    BalasPadam
  10. abis la hang dah terjebak... hehehe
    nak nyawa minta dgn Sop yer... :)

    BalasPadam
  11. http://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/07/pin-bunga-dari-blogger.html

    BalasPadam
  12. adik saya dh berjaya habiskan level 365 kak ower giler. sy duk stuck kat level 130 pastu terus give up haha

    BalasPadam