Selasa, 16 Julai 2013

REZEKI DI BULAN RAMADHAN

xtau nak update ape
ermm ada tu ada..tp gambar semua dalam camera..x transfer lagi
so update lah apa ada kt sini dulu ea hehe

el rasa bulan ramadan byk beri rezeki pd kwn2 blogger..apalagi lau bukan rezeki dari nuffnang lah...ramai yang mula mendapat BE...tahniah2..el tumpang gembira kat uols semua

el pun xterkecuali..el pun ada dapat BE dari nuffnang..konon2 merajuk ngan nuffnang sebab lama x bagi BE hahaha..xdelah lama mana dalam sebulan cam tu..mula2 tu dpt seketul je dalam bulan June..hati sgt happy..tup2..2 hari dah jd ME..kecewa sgt taw..pas2 el nekad lau x dpt BE pasni el nak cashout je..mn tau pas cashout BE berimbun2 hahaha mimpilahh...hjg bln tu mmg dah plan nak cashout mn tau el boleh terlupa lak huhu (el ni mmg ada penyakit lupa yg serius)

alhamdulilahhhh mungkin ada hikmah el terlupa tu...tup2 nk dekat puasa bln July tu el dpt BE..jiwaku kembali berbunga2..hahaha..xdelah lebat sgt mcm uols jdlah apa yang ada ni..syukur sgt


ha uols dok diam2 tau sini lama2 sampai taun depan boleh?haha


Yang ni pula total UV..alhamdulilah kemain ramai yg view blog el...ni gara2 n3 yang paling hot Resepi Kek Coklat Moist Kukus ngan Sup Tulang el menjadi hot bulan puasa ni dan ini 1st time blog view capai 1K lebih


Last but not least el sempat print skrin blog el ketika blog el capai 40 view..ni 1st time kut dpt view byk ni..ni semua gara2 resepi yang sama gak Resepi Kek Coklat Kukus Moist dan Resepi Sup Tulang


Terima kasih pada semua yg sllu singgah mai sini..tanpa uols..xbernyawalah blog el ni :)



19 ulasan:

  1. Alhamdulillah rezeki, beliak biji mata nengok UV, mantap tuhhh :)

    Myra pun amik resepi sup tulang dari sini gak..heheee

    BalasPadam
  2. Saya suka belog nih...cewahh...
    Semoga bertambah rezeki kak el..

    BalasPadam
  3. wah... pinau mata ni tengok.. rezeki tu..

    BalasPadam
  4. Wow wow wow!
    Moga terus up entry kay!
    Dah mula suka dgn blog el
    Blog wajib kunjung tiap ari ni :)

    BalasPadam
  5. jeles aku tgk..
    akunyerr awat x naik mcm ni pon huhuu...

    BalasPadam
  6. seyes ke??
    tahniah...bgtau la rahsia cket.hehehe

    BalasPadam
  7. wah...masyuk! Alhamdulillah.. boleh r bnje tart nenas raya nanti! :P

    BalasPadam
  8. alhamdulillah.. aku non hado pong. waaaaa

    BalasPadam
  9. tahniah...
    mmg mantap
    sejak entry seo rentis byk nih nampak trafik sini meningkat
    baru tahu kenapa blog resepi byk visitor :)

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah. ..rezeki...tahniah el...

    BalasPadam
  11. best hg kan el..
    rezeki hg berbaloi ngn blogging je..
    aku tk penah smpi view 40 weh..
    ada la dlm 6-7 gitu je...huhu

    BalasPadam
  12. wah 3 be tgh running...rmi tgh view resepi

    BalasPadam
  13. Sup tulang tu...nad ler yg cari tu..hehe..

    tahniah, el...nk dpt BE/CPUV ni bkn senang dh skang ni. Blogger dh bertimbun2 dlm malaysia ni, hehe..

    BalasPadam
  14. samala kak blog sy pun ramai keywordnya menu buka puasa haha pdhal bukan blog masakan pun haha

    BalasPadam
  15. Pergh.. Xpenah capai viewer seramai itu!!!

    BalasPadam
  16. bestnyer ! mmg glamer ler blog el ni..untung ler badan..tau dak? z dpt byk backlink dari blog el..kira tumpang glamer el le ni..hehe

    BalasPadam
  17. assalam....sitix3....manyaknyer kuih buff ...huhu...ayo ama apa...bolehlah buat open house peringkat negeri nie..hak3

    BalasPadam