Jumaat, 5 Julai 2013

KOLEKSI BAJU RAYA 2013


Hari raya bakal tiba kurang dari sebulan lagi. Pelbagai persiapan telah pun dibuat oleh sebahagian umat islam di Malaysia. Ada yang telah pun membeli persiapan baju sempena hari raya yang bakal tiba. Ada tempahan juga dah pun dibuat. Namun pada yang masih sibuk bekerja masih belum ada kesempatan untuk membeli persiapan raya.
Sudah tentu persiapan disaat akhir akan membuat anda rungsing dan sedikit kelam kabut. Oleh itu telah banyak kemudahan perniagaan dibuat menerusi sistem online. Ada baju-baju raya,kain ela dan juga baju yang telah siap sedia juga dijual menerusi online. Laman facebook dan blog menjadi tumpuan ramai bagi para wanita untuk membeli belah.
Jom kita lihat koleksi baju raya 2013 dari pereka-pereka tersohor di Malaysia..jika anda berminat boleh membelinya di Zalora


Koleksi dari Hatta Dolmat





Koleksi dari Jovian Mandagie




Koleksi dari Rizalman


semoga dipanjangkan umur kita semua untuk menyambut Syawal nanti secara sederhana amin :)

18 ulasan:

  1. akak berkenan jovian punya tu..yg kaler pink peach baju dan kainnya..hehe. berkenan aje ler pun..kehkeh..

    **patut ler ko mendiet, el....nk pakai baju raya cenggini rupa2nya, ngee...

    BalasPadam
  2. 'Kalau' lah cheq ni kuruih.. sure la cheq beli dengan vanggas secara online ni semua..

    tp apakan daya...sobsob ;)

    BalasPadam
  3. Komen saya cm kak alona..
    patut la nk mendiet... =)

    Hepi wiken el!

    BalasPadam
  4. pergh..cnatik² baju depa...kalau dapat sehelai bahagia je..hehe

    BalasPadam
  5. wah.. model minah salleh tu.. hehehe

    BalasPadam
  6. Jovian pnya bju lawa2...mmpuke nk bli ni...huhu

    BalasPadam
  7. ku tak berkenan baju baju tu.
    ku berkenan body mcm depa tu ja... hahahaha...

    kalau la badan aku gitu. sure la buat baju yg ala ala gitu el oi...........

    ni semua baju jenis serelom teruih. badan besaq mana pun muat. kahhhhhhhhhhhhhhhhhh


    pas dapat body cam depa tu. baru ku nak verangan baju baju yang hang tunjuk ni. boleh gitu?

    BalasPadam
  8. cantek....tp nak berapa ratttttt rega bajunya....apa2pun, mmg ada impian nak beli baju Jovian atleast 1..=p

    BalasPadam
  9. perghhh naik juling mata nengok fesyen2 terkini ni.. Thn lepas Mak Dara beli baju raya dari Rizalman.. Rasanya thun ni pun akan beli dr koleksi dia juga.. sebab mmg selesaaaaa sangat bila dipakai :)

    BalasPadam
  10. cantik2 tapi nak pakai takut tak muat hehehe

    BalasPadam
  11. cantikla kak tapi ada tgk kawan upload kt insta tadi material dgn jahitan teruk adik dia dh dpt dh yg HD ni tapi kalau tgk gambar ni lawa lawa je

    BalasPadam
  12. cantek tp krole tak bule pakai...reason...lelaki hahaha

    BalasPadam
  13. cantik memang cantik..tp tu la..rega nyer pun cantik kan...tiru fesyen macam ni boleh x?

    BalasPadam
  14. pm adek azie untuk baju raya murah dan glamer.. (https://www.facebook.com/caralee.zaty/media_set?set=a.597916620252412.1073741829.100001022382523&type=1)

    BalasPadam
  15. aku pakai jubah je la tahun ni miuhuhuhu..ustajah sangat :)
    tak muat ok baju baju cantik itu LOL

    BalasPadam
  16. aku berkenan koleksi Jovian tu..
    yg bunga2 hitam..bckground putih tu..

    nk beli gk online tp mcm mahal la weh..huhu..

    hg buat dh arr bj kurung ry? aku blm ag..adeii..

    BalasPadam
  17. Ermm cantik bha baju kurung skg ne.

    BalasPadam