Jumaat, 19 Julai 2013

KEK COKLAT MOIST KUKUS PALING HOT

nilah kek paling hot view lam blog el uuwekkkk ekeke
ekceli dah byk kali el repeat buat kek coklat moist kukus ni..sbb nak watnya alamakkk senang giler dow hahaha..15 minit bancuh bahan2..30minit kukus...lgpun bahan2 dia pun simple jek dan yg penting murahhhhh..hasilnya sgt lumayan mmg sedap dan moisttttttttttttttt giler2 haha


 smlm berbuka dengan kek ni..balik2 keje terus bancuh bahan..siap tuk dikukus..smbil kukus tu el masak mende lain :)

 

kek coklat ni kesukaan anak2 el..abg danish pun request nak mkn kek coklat ni smlm..so raya tahun ni inshallah el akan buat byk kot kek ni haha nk bg kt bbs..mak kt kpg..dan mil kt sini..hehe

lau nak resepi sila terjah SINI


kali ni el wat lain skit..el potong siap2..baru curahkan ngan coklat topping...barulah sedap nk mkn



nota bijik: smlm tgh2 bancuh bahan2 kek ni boleh lak gi selamber tenuk g rasa manis ke idok adunan tu n baik pya terus telan..tetiba..alamak puasa..xpe2 xsengaja kehkehkeh

23 ulasan:

  1. Hahahah..! Batal pose!!
    Okeh pasni nk try yg ni plak :)
    Saya wat kek cekelat semedang xsedap hukhuk

    BalasPadam
  2. eleh2... tu ter le sgt ... ke x lehtahan sodp wehhh ..

    BalasPadam
  3. sobs.... sobs.... kak el... kak el... nasib baik kita jauh taw.

    BalasPadam
  4. raya nanti aku nak buat. hahahaha

    BalasPadam
  5. Hahaha...boleh pi rasa plak...skrg ada tepung choc moist indtant kan...SA suka jgk ni..leh buat utk raya...

    BalasPadam
  6. terliur haihh..
    meleleh coklat dia..hehe

    BalasPadam
  7. aduhhhhhhhhh terliur , sedapnye

    BalasPadam
  8. wow meleleh la elllll...ada bukak utk jualan tak? kalau ada, aku nak beli ni el...terliur jilat screen tgk kek kukus ko ni el...syabas inspektor sahab!

    BalasPadam
  9. adeh...
    yg melelah tu xleh tahan tu..
    menggoda betuil ler kek nie..
    kurus poser tgk :)

    BalasPadam
  10. salam el...sekali hmpir sama da entri kte hahaha! tp kek cokelat el ni lagi nampak mables...huhuhu~ msti en.hubby el syg sgt2 kat el kan~

    BalasPadam
  11. weiii aku tergoda! aku tergoda..senang ke el nak buat? kalau senang aku nak buat jg la..dah la aku peminta coklat ni..tak le jadiiiii! nak juugak buat!

    BalasPadam
  12. sodapnya kak el. hari tu pun saya ada buat. rupa comot hahah malu nak tepek kat blog :p

    BalasPadam
  13. suka coklat tp kek coklat kurang sket..
    tp kalau sis el bg makan jer.. huhuhu
    sekali kurang masak tp makan byk. :)

    BalasPadam
  14. kekekekeke, x sengaja x pe beb, tp lau x sengaja hang p rs smpi sepotong tu dh lain, wakakakakaka


    gambo naik beca tu kT mn? penang ke melaka?

    BalasPadam
  15. Assalammualaikum el, perrrghhhh dalam banyak2 benda makanan, yang nie is tewas kalau dok tayang, walaupun is suka makan ayam mostly, tayang2 ayam leh tahan tapi kek coklat moist dont laa tayang meleleh dah mulut nie isk isk isk.

    BalasPadam
  16. mmg nak buat utk raya nanti..sbb kek ni mmg feveret kitorang sekeluarga.
    Dh ler biskut raya takde masa nk buat...mm..

    haah, kalo letak topping cekelat cair masa nk hidang tu lebih nampak menggiurkan, hihi..

    BalasPadam
  17. Lagi sedap klu coklat nye d lebih kn..klu x cye cbe r...

    BalasPadam
  18. waaa..bestnyer da lama mencari kek coklat.
    jemput ker web saya jugak untuk info kesihatan:-
    www.chekuseeha.com

    BalasPadam
  19. hi sedapnya.ni mesti kena cuba ni.

    BalasPadam