Rabu, 3 Julai 2013

JUS DIET FRUIGE SMOOTHIE #JUS DIET 1

ok hari ini el nak share ngan uols JUS DIET sayuran dan buah
atau el kasi nama jus fruige smoothie asal bolehhh haha

sgt2 senang buat

pasni tamo kopi2..milo2...teh2 ok either for bfast or b4 tido!!

nak healthy x?

nak kurus x?

hahaha


 1biji pisang, setengah biji lobak merah, 4/5 helai daun bayam, 1 batang celeri dan 1 cawan air sejuk diblend halus


 Tadaa Jus Diet Fruige Smoothie siap tuk bfast 2day guys :)


Licin..permulaan yang bagus untuk diri sendirii

Go sihat!!!


nota bijik:
cam x percaya el leh minum jus ni taw..haha..next menu sihat kena folo sini k :)

15 ulasan:

  1. Balasan
    1. xdelah sedap sgt rasanye mcm kita mnm jus buah2 yg lain tu..so so je sedapnyer..boleh telan lagi hehe

      Padam
  2. wah~ bule tahan r ko el...btul2...amat stuju kesihatan tu penting...n ni adalah salahsatu caranya...krole pun besa buat jus begini...tp lebih kpd buah2n...

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. rasa mcm mkn sayur ngan buah hehe
      aje boleh telan itu kira baguslah :)

      Padam
  4. sedap x? rasanya?
    bagus la hg ni, kalu aku mcm x minum jer kot hehe..

    * weh, ellesya iron baju tu betol2 la.. panas strika tu.. last2 kena ckit kat betis, melecur la ckit :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. adoyaiii awat pi suh dia iron baju nureen woii kan dah melecur..ayoyoyo karipulaiii...meh sini aku bg sepak laju2 kat hang hahaha

      sedap x sedap..licin!!
      nak sihat nak kurus kenalah hadap
      ang xpelah...miss world hehe

      Padam
  5. nak kena rajin amal taw...

    mkn pagi + mlm...

    alhamdulillah tk lama nnti El kita slim mcm aku..haha..

    BalasPadam
  6. rasanya aku kena cuba ni weih.. badan pun dan benjol sana sini. specially kat area tali bra tu. dah ada spare tyre kuaq weih...lelain tu jgn cakap le. kembang dah sana sini.

    masalah aku ni.. buat hangat hangat taik gigi... pas tu mula la dok nak makan hat tu hat ni.

    kalau amal time puasa bleh tahan sehari ke.. boleh gigil kaki tak?

    BalasPadam
  7. nak try buat lah...kut2 kurus raya nanti...heheh

    BalasPadam
  8. el...sure melaram abis ko pakai baju raya nnt...chaiyok beb! sila teruskan minum minuman sehat...i will folo uuuuuuuu :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha nome..
      tu yg x sabaq nak tgu bulan pose ni
      igt nak diet lah...hope dpt buat
      geram aihhh tgk baju2 rayo semua lawo2 belako
      tp badan out hahah tu yg aii is nk diet tu..diet sihat miowmiowmiow hehe

      Padam
  9. batang seleri tu...akak mula2 tgk dlm rancangan oprah..mcm sedap aje. tambah2 oprah pun bgtau sedap, huhu. Kalo tambah pisang pulak..mgkn lagi sedap laa kan, El??

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah satu tips jugak
      nak sedapkan jus tambah pisang..hihihi

      Padam