Selasa, 23 Julai 2013

DEGIL SANGAT PUN






tulah ckp xmo dengar...kan dah bgtau JANGAN SMS/BERFON/BERGPS/WASAP/CANDY CRUSH BLABLABLABLA semasa memandu..ni lah akibatnya..lau degil gak..xtau lah huh k bai


blogwalking tersekat2 sbb ada kerja..xcaya el ada keje???wakakaka lantak lu nk caya ke x?kehkehkehkeh janji mlm ni berbuka weols mkn western lalalalala

16 ulasan:

  1. nak cerita ni..semalam we ouls bukak pose italian stail ! pizza hut punya ! hehe

    BalasPadam
  2. tak merasa la aku nak berwestern time berbuka el oi...tunggu time sopin baju raya nantilah kekalau boleh berbuka kat luaq..

    bukan tak mo berbukak kat luaq, tapi tu lah... mmmm.. tak pe lah.. nenantilah bagitau. hahahaha

    BalasPadam
  3. giler ahh...mati tak orang tu?? hehehe

    BalasPadam
  4. mcm kes yg bas sany tu kan, kena besi mcm tu gak, bergulung dlm bas..
    el, mkn kat luaq ka hg msk western?

    BalasPadam
  5. amboi dasat betul kemalangan tu ya el...krole rasa kan...punca utama mesti dia main candy crush...tu yang "crush" memanjang kat divider tu hahaha~ wah! berbuke western arini...hm... krole teka ya... mesti el nak buat chicken chop... tak pun stik? btul tak? kalau betul...sila isikan topup krole di no... hahaha!

    BalasPadam
  6. aku dh berbuka western weekend lps..hehe..
    sure hg nk msk steak kan? hehe

    BalasPadam
  7. SA balik seremban...yahooooo.....berbuka dgn fmly....dh requested lauk ikan parang ngan paru berlada... jahatkan suh mak masak

    BalasPadam
  8. ya tuhannnn ingatkan anaconda manaaalah tadi huhuhu

    BalasPadam
  9. awat teruk sangat tu....

    save 22 satu....

    BalasPadam
  10. Adoiii igtkan sape yg eksiden td

    BalasPadam
  11. kao bisnes kuih raya yer...hak3

    BalasPadam
  12. fuh... sampai cam tu jdnya

    BalasPadam
  13. Hati-hati ketika memandu...slmt berpuasa EL.

    BalasPadam
  14. nauzubillah,
    kat hiway susur masuk chkt jering dulu pun ada kes cenggini..tp takde ler pulak sampai panjang berjela pagar jalan tu masuk melepasi kereta, mm

    BalasPadam