Khamis, 11 Julai 2013

BAJU PEPLUM MENJADI KEGILAAN

sape yg xtahu pasal baju peplum?sn sini org dok tayang baju peplum?dulu el x tahu baju peplum tu apa mendalah..sampailah tgklah fb tudia aihh baju peplum lawo sgt derrr...

sana peplum..sini peplum..hang igt badan aku ni mcm mempelam kuang3x 
(mmg mcm pung ekeke)

skun ni dah menjadi satu trend bak kata menjadi kegilaan wanita baik yg muda atau tua yg  anak2 kecil pun dah giler akan baju peplum ni..bukan time nak raya je pun..time xraya pun ramai yang memakainya..satu yg best peplum ni dia boleh match and mix..baju peplum tu boleh je pergi wat g ofis..sbb sgt formal..nak pi jalan2 pun boleh pakai as casual ngan jeans or skirt kan...mcm2 boleh buat

pernah lah cuba sekali kt Jusco peplum lace..teringin sgt nak pakai..tgk pergh lawo ni..eh ada size pulak..kunun2 perasan lau el pki ni npk lawo x..bw larik g fitting room..sekali pakai..ngis mak dalam tu hahaha..kansel nak melaram raya nti...xsesuai ngan el lahhh

badan yg ramping slim mcm kerenga oklah kot nak pakai...lau badan cam aii ni jgn veranganlah woii nak berpeplum bagai












ha ada yang berminat ke?boleh je gugel diorg punya link kat dlm gambar tu ok...


nota bijik: sape ada stok baju peplum ha!haha

16 ulasan:

  1. cantik...
    aku g jusco perda ri tu.. try la 1
    mak aii nmpk aku gemok la weii...
    sbb kain dia x kuncup di atas mcm kain duyung tue.. tu pasal nmpk gumuk hahha

    BalasPadam
  2. peplum..mmg tgh in skunk....huhu sy pun suka design peplum...hihi:P

    BalasPadam
  3. mmg cantik noh..
    perut tk muncit ok arr pakai..haha
    aku ada satu...
    tp jarang pakai..haha.
    jenis tk de tgn kena pakai cardigan..

    BalasPadam
  4. perghh ! mmg cun ah peplum kak ;)

    BalasPadam
  5. i lke peplum tp nampak gemok kt bhgn ats..heee

    BalasPadam
  6. boleh kot kalau hang nk pakai. kena gi taylor. pas tu kan tak yah guna kain yang mcm dorang tu melekap kat badan.

    dah biasa dok pakai longgar longar.. bila pakai yang fitting, rasa nak bernafas puntak lepas aih. faham le kan, badan cam aku ni. benjol sana sini. Taun ni nak gi beli jubah. hambek!..

    BalasPadam
  7. tak sesuai pakai baju peplum sebab badan berisi huhu

    BalasPadam
  8. peplum...? tak tahu uhuhu...mgkn Mrs.krole tau kot huhuhu~tp cam pasan ada baju ni kat dlm lemari

    BalasPadam
  9. zie dah de 2 blaus peplum n satu tempah sendiri buat butang kat depan, senang nak bf..peplum ni mmg cantek, tp tak sesuai untuk bf baby, kalau nk beli pon yang de zip kat depan..btw...peplum ni mmg gojes !

    BalasPadam
  10. jangan bini aku nampak sudah ler baju2 nie...fuhhhh

    BalasPadam
  11. kalau yang tinggi ramping cantik je pakai..

    BalasPadam
  12. promosi baju raya ni
    raya sakan nmpak... hehehe

    BalasPadam
  13. Aduss...cantik2 ar k.el tp se cun dgn harganya..huhuhuhu.... cnfrm raya bercatwalk la..ehhehee

    BalasPadam
  14. Ada beli selai..kaler merah putih...tp until today x pakai2 sbb x berani..badan I xde la besar...tp x tau la...hihihi...

    BalasPadam
  15. Lawa...tp akak suka peplum yg tak nampak peplum sgt...ada kat satu page fb tu..cantek RM110 sepasang. Tp nk beli risau salah saiz pulak sbb tak biasa beli baju online...dh ler badan katek akak ni, ngee

    BalasPadam
  16. kak..yg peplum wane hijau kain hitam tu dr collection mne?? xde ke link nye...cntik laaa..bekenan sgt2...

    BalasPadam