Khamis, 11 Julai 2013

ALANA WITH HER BEAR BEAR

alkisah alana skun dah pandai..tiap kali nak tido..sure bawa 3 barang ni..even nak kuar g jalan2 naik kereta pun nak bawa..even nak g umah bbs pun nak bawa..bak kata lau kuar je dari rumah tu..sure bawa lah..selalu yang bawa keluar 2 bear tu je lah..yg bantal hello kitty tu kdg2 je dia bawa sekali..haha

ekceli bantal hello kitty tu el beli masa kakak arwen..pas2 simpan..then budak busuk ni jumpa seronok sgt..smpai nak bawa tido..then el belilah bear mr. bean tu pulak..pas2 beli bear yg besar tu pulak haii kemain suka..ke hulu ke hilir bawanya sampai nak tido 2 ekor bear tu siap dia selimutkan..hahaha..marah ok kalau selimut kena tarik..


adik ni lau dia nak susu dia bgtau..agak2 dia x leh tido tu ha mtk susu..mama nak susu..siap2 nak bagi dia susu..dia g nyorok bwh selimut..pas2 duk agahhh mama dia..elehhhh nak wat terkejut x jadi hahaha


Minum susu sambil main rambut sambil main telinga..hahaha terus lena..kuak bebas sudah hehe..kdg2 tu lau dia ek ek..bg tangan el diamlah dia..hahaha
last2 mama tido ngan bear sbb empuk sgt aihh bear hang ni alana woii hahaha

mama: adik tido ngan atok nak
adik: x nakkk
mama: adik tido ngan abg nak
adik: x nak
mama: adik nak tido ngan mama
adik: haaa ido mama sambil angguk


13 ulasan:

  1. Ala tomei tomei
    Pegi mana2 sure penuh la dlm kete ek? Hee
    Ramai kawan :)

    BalasPadam
  2. macam aunty jugak, ada bear bear... memang tak boleh tidur kalau x ada bear bear tu... hu hu hu...kalau bear bear hidup tak ada occay lagi...lol...kalau bear bear yang fluffy tak der cam x complete...lol... bear bear hidup pun jeles dengan bear2 fluffy...

    BalasPadam
  3. comeinya tidur deng teddy bear sambil menyusu



    http://www.noormalashahar.com.my

    BalasPadam
  4. huhuhu cumil adik alana...da pndai demand teddy bear kat mama ek huhu...msti sonok kan el~ sahur pe td?

    BalasPadam
  5. Tedy Mr. Bean tu comel...Dulu anak saudara ada satu..

    P/S: Selamat Berpuasa El

    BalasPadam
  6. terkejut aku tgk alana minum susu, byk jugak..
    anak2 aku paling kuat pon 4oz jer.. klau bancuh lebih sure x abes..
    slalu aku bancuh 2-3oz jer, nk g jln baru bancuh 5oz, tu pon minum byk kali..

    BalasPadam
  7. wow.. besornya bear bear kamu alana. aunty nak kongsi boleh?

    glamour bear Mr. bean tu kan. kecik kecik pun mahal woo..

    BalasPadam
  8. mr bean pun ada juga hehehe..comel jer..anak aku suka main jari aku klu time nyusu..puas maknyer nak baring jg..haihh..pe'el sapa lah dia ikut ni..

    BalasPadam
  9. ala omel2 ! z sampai sekarang pon ada lagi tau pooh beso dari zaman remaja sampai jadi mak budak !tak pernah basuh sebab suka bau nyer ..tapi..tapi...letak kat kl jela, kalu bawak masuk tidur ngn hubby sekali confirm kena bakor pooh tu ! hehe

    BalasPadam
  10. berkenan tengok teddy mr bean tu...pernah jumpa kat kedai sekali...nanti nak beli jugaklah..

    BalasPadam
  11. si irfan ada bantal..
    suka gelintir bucu bantal..
    adeii...

    yg tk thn tu..suka garu2 tinge..
    kdg2 smpi luka weh...

    BalasPadam
  12. Kakak dania dh x minat bear dh...secara rasminya dia claim dia dh besar..hihihi...t bab gentel telinga mmg x tinggal...tetap ada...

    BalasPadam
  13. uish...ramai laa penumpang dlm kereta ye el..hehe..

    **anak2 akak yg dh besar2 ni bila dpt tido ngan ibu dorang pun seronok..inikan yg kecik comel mcm alana ni...

    BalasPadam