Rabu, 19 Jun 2013

WW MASJID BESI DAN MASJID PUTRA, PUTRAJAYA


Masjid Besi Putrajaya


Masjid Putra, Putrajaya


Ritu ms time nak g USS gerak dari Penang ke Putrajaya..smpai Putrajaya dah mlm dlm kul 10 sbb nak jpa mil kt sn..dia tgh jaga adik ipar tgh berpantang...so stop kejap kat Jambatan Sri Wawasan Putrajaya nak tgk view waktu malam






14 ulasan:

  1. cantik la beb ko shoot view malam kt masjid tu..

    pro dh ko skrg...hehe..

    BalasPadam
  2. nice view kak el ^_^ pandai dia ambil gambar

    BalasPadam
  3. Mmg best gi putrajaya...rasa bkn mcm kat Malaysia, huhu..

    BalasPadam
  4. Aq slalu lepak kt sini klau turun KL..:)

    BalasPadam
  5. lain kali datang, singgah ke alamnda makan ikan bako lak !hehe

    BalasPadam
  6. Cantik nyer view waktu malam kat sini. Tak pernah saya ke sana waktu malam.

    BalasPadam
  7. cantik le gambo yg ke tiga tu. aku suka sebab ada nampak bayang bayang kat bawah tu.

    hg shoot ke laki hang yang shoot ni. shantek

    BalasPadam
  8. siang2 pun ramai tau org amik gbr kat sini..malam lagi la berwarna warni..

    BalasPadam