Rabu, 26 Jun 2013

WW JEREBU OH JEREBU


 Akibat tak tahu apa dan cuba terbang melintasi ruang udara Indonesia, Singapura dan Malaysia sebentar tadi, akhirnya Superman dimasukan ke wad kecemasan PPUM kerana semput..kahkahkahhhh get well soon superman...kurangkan kegiatan luar ok..uols pun berjaga2 tau
 

 ni pekes lak ni...dah xde mask boleh lak pakai plastik...bahaya tu yob..kang nak elak jerebu jd lain pulak..papepun hati2 di jalan raya ok

 
Alhamdulilah ada setengah-setengah negeri telah mula hujan semalam...sedikit sebanyak mengurang masalah jerebu yang agak el paling teruk sekali kali ini.



10 ulasan:

  1. Aku still pakai mask el oi.. Tapi hari ni langit lawa la pulak penang ni kan..

    BalasPadam
  2. yang plasti tu epic, okey! haha

    BalasPadam
  3. pakai mask biasa pun x selesa
    kalau pakai plaktik cam tu.. tak tau lah.. heheh

    BalasPadam
  4. superman pon kena kurangkan xtvt luar..
    alhamdulillah hujan turun...
    duk kt opis ni pun sejuk dh...hehe

    BalasPadam
  5. ala kurus keringnya superman tu kak el... yang gambar no 2 karang mati lemas pulak...

    BalasPadam
  6. alhamdulillah, tempat z kat kl ni dah kurang jerebu sebab hujan jer, aktivit bershoping lepas sekolah masih berjalan seperti biasa biarpun jerebu..hehe

    BalasPadam
  7. miahahahaha! teruk pucat muke superman tu...ni supermanke? suparman? hahaha! bule lak sakit. Rider tu memang sempoi...teknik berkesan mencegah masah jerebus ni huhuhu~

    BalasPadam
  8. ahhaha superman keding !
    ciannnnnnnnn tulah .. nak sangat jalan2 ruang udara kita !muahhaha

    BalasPadam
  9. Keh keh keh, pelbagai ragam pelbagai gaya :)

    BalasPadam
  10. hahahahah lawak superman ko..get well soon yang tak menahan tue..:P

    Teluk Intan pon dah hujan dua hari berturut2..jerebu pon dah kurang banyak..Alhamdulillah..

    BalasPadam