Selasa, 11 Jun 2013

TRIP TO MELAKA | MANDI KOLAM HOYEAHH!!

adoiii dah mula malas nak update blog...story byk nak share..ni teman x suke ni hehe
trip ke Melaka xabis lg nak story..ok ok kemon kemonnnn el...wake up wake up haha
bkn ape nak adjust gambar tu ke size biasa malas lahhhh..sbb lau terus msok kt sini nti loading lambat..ermmmm..ok ok sambung story pasal Trip ke Melaka :)

Weols dpt voucher bfast tuk 3 org..so dh pesan kt hb suh bgn awal nak g bfast..rugi plak kan..bfast for 3 org..tp kami berlima..pihak hotel ok je..apa lagi mmg dah lama x mkn kt hotel..serbu lahh..biasalah anak2 kami mmg kecoh dan meriah skit..g mn2 famili kamilah yg paling kecohhh dah hapening..haha..kami ni tamak angkut semua makanan...tgk semua sedap hehe..


mcm2 ada..oklah not bad....tp 2nd day bfast sedap plak ada bacon nyum3x haha


anak2lah pulun..semua nak..biarlahhh ini kali diorg pya hari :) 


dah mkn anak2 dah bising nak g mandi kolam..kali ni biarlah bagi diorg seronok..penat berjalan time g USS ngan Singapore..this is for your treatment ye anak2...terima kasih sbb x buat perangai masa kt USS ngan Singapore..anak2 mama mmg sporting and understanding..x byk kerenah..anak2 mama mmg hebat :)


anak2 el mmg x ade baju mandi...main bedal je pakai baju biasa..byk kali dah nak beli..tp xbeli2 lg..hahaha...xpelah xyah beli lah sonang..:) 

 
arwen tu mmg tahu berenang..boleh bernapas lam ayaq lagi..terapung bagai
tah dr mn dia belajar...dr perut mama dia kut hahaha
alanalah paling kiut..mula2 takut2..pas2 dia yg lariiiii satu kolam tu xmo balik hahaha
jenuh kejo


best pergi bercuti time org kerja...lapang skit...so itu kolam kami yang pya..cuma x leh bw balik ja..kahkahkahhh lawak sgt ke teeheee

biasalah budak2..xpuas mandi..lau boleh sehari suntuk nak mandi kolam..haha
dah dah..esok2 ler pulak...jom jom kita pi jalan2 Melaka      

14 ulasan:

  1. nice trip..sy duk melaka jgk tp jarang nk explore melaka ni,hihihi

    BalasPadam
  2. biasa la bdk2 kan..suka main ayor..haha..

    sm la weh irfan, laki aku bkn bg sgt beli bj renang tu,,haha..
    aku yg tingin nk belikan...tggu depa bsr sket beli la..lgpon bkn sll pegi renang ..hehe

    BalasPadam
  3. Huiyooo...wan suka mandi swimming pool...

    BalasPadam
  4. kids mmg pantang jumpa pool kan..seronok tgk mereka

    BalasPadam
  5. seronoknye anak2 mandi manda...suker =)
    makanan bekpes..meriah..hehe

    BalasPadam
  6. Nmpk dorg enjoy ja ngan air...

    Selalunya bdk2 mmg foc tp ada gk stgh hotel below 4 thn foc..yg lain2 tu drg chrg..:)

    BalasPadam
  7. yang penting gambar makanan menarik perhatian fyna. heheheh..

    BalasPadam
  8. dok hotel haruslah mandi kolam
    walaupun kat rumah pun dah ade kolam.. heheh

    BalasPadam
  9. adohaiii bila berjalan nie .. dpt hotel yg ada kolam lahh buat anak2 haven ! .. sah x moo naik ekeke ;)

    BalasPadam
  10. makan kat hotel...mandi kat kolam...kat melaka...huh! jeleznya akuuuuuu...

    BalasPadam
  11. aku tensionnnnn asal masuk sini jer ang tayang makanan huwaaa..dh la tekak ni semendang berseleraaa :P

    ang biaq betui nk bawa blk pool itu hahaha..giler koser ke haper ni kahkah

    BalasPadam
  12. Bestnya mandi kolam... Kalau gi Melaka, saya mesti eprgi jugak ke Taman mini Malaysia , Zoo Melaka dan pesisir sungai Melaka.

    BalasPadam
  13. sonoknyaaa. bila la nk pg cuti cuti ni :(

    BalasPadam