Selasa, 25 Jun 2013

SYURA JUARA MASTERCHEF SELEBRITI MUSIM KEDUA?

 
 
sape yg folo Masterchef Selebriti Musim Kedua ni haaa
el salah sorg penonton setia Masterchef Selebriti ni taw haha
Malam ni adalah malam penentuan siapakah yang akan menjadi Juara Masterchef Selebriti Musim Kedua
Celina or Syura


Rata2 dah tahu siapa ea...keputusan sudah bocor ea haha
x surprise langsung ea
mati2 igt che ta menang
aii looikkeeee if che ta yg menang

kat fb dah bergaduh dah..ada yg minat che ta..ckp che ta ptt menang..ada peminat syura kata syura diam2 ubi berisi mmg patut menang..yg ada peminat celina pulak kata..celina educated..pandai n sllu improve cooking hahahaha
el pulak suka lau che ta yg menang...kenapa suka che ta menang sbb masakan dia versatile semua tahu masak western or kampung..n setiap menu dia ada kelainan dan presentation sgt cantek dan seorg pembersih..smpi lantai masterchef pun dia lap uols hahahaha
pasal personal itu biarlahhh ekeke

lagi satu dia sgt cool..xnah npk dia over or kelam kabut.setiap celen diberi dia take it as "buat jek" even dia kalah semalam dia sgt happy uols hehehe katanya "aii x payah stress2 malam ni...aiii nak have fun..final nti aiii nak melaram pakai dress labuhhhhh" hahahah sempoi che ta..lawak giler


mmg x jemu2 tgk che ta masak..dia ni mmg kaki lawak jugak no..yg xleh bla siap loyer buruk ngan juri2 hahah tu yg best tgk MSM ni hehe..if compare ngan syura ngan cellina..diorg sgt2 serius dan borin je..w/pun diorg ni mmg ada talent dalam cooking



apa sahaja keputusannya rezeki masing2 :)
 Tahniah Syura!!!hahahaha



update: after master chef final mlm td



Hidangan Syura


 Hidangan Celina





kannn kan kannn dah ckp kan syura menang masterchef musim kedua..keputusan dah bocor awal hehehe xde nye live..semua rakaman..npk sgt hehe papepun..kali ni persembahan syura lebih kreatif menarik tertarik dan terbaekkk :) 



 Celina tempat Kedua menyumbang sebanyak RM10500 kepada badan kebajikan yang telah beliau pilih..tahniah Celina




tp che ta tetap menang di hatiku ewahhhhhhhhh hahaha

14 ulasan:

  1. confirm syura menang ..hikss

    BalasPadam
  2. Tett.....biarlah rahsia....lalala...

    BalasPadam
  3. eh syura dah menang ke? gitu pun boleh eh dh bocor? haha

    papepun dua-dua berbakat. celina tere syura pun terer kan :D

    BalasPadam
  4. sapa yang menang sebenarnya nih??? bukan cik ta ke???

    BalasPadam
  5. frust..frust ok. aku suka kalau che ta menang. tapi apa boleh buat.. nak offer diri jadi juri dah diri sendiri pun tak talented. huwaaaaaa.....

    kalau la aku yg jadi juri. tak dan nak lawan lagi. teruih aku bagi che ta menang. boleh gitu ha...

    BalasPadam
  6. Sokong Syura menang..
    Mcm Chef Joe cakap graf Syura turun naik, dan tak mustahil malam ni akan naik :D

    BalasPadam
  7. frustt juga akk el..nyue mati2 igt cik ta yang menang..huhuhuhu
    sokong juga syura tp celina not bad...
    so tgu je la kputusan malam nie..

    BalasPadam
  8. haku pon ingat che ta menanggg tauuu..hukhukkk frust ai..!!
    memang shura menang erk...alahhh terus tak suprise dahhh...hahahahah

    BalasPadam
  9. biarlah rahsia tapi tiba tiba tahniah syura hahahaa..ang ni kan..sabar je la tau..

    BalasPadam
  10. tu lah rasa mcm Syura lah yg menang kali ni

    BalasPadam
  11. x pnh layan program ni..
    lol.. kira x suspen la..

    BalasPadam
  12. tahniah kepada syura. kak el nanti boleh lah masuk masterchef nih juga ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. lau k.el masuk kan..menu2 k.el nti k.el letak nama2 blogger kah3x

      Padam
  13. Tu laa bahana bila ada orang yg tak tahan simpan rahsia..

    BalasPadam