Rabu, 5 Jun 2013

RAMBUT BARU NORA DANISH

 
Umum tahu sebelum ini pelakon genit, Nora Danish sering tampil dengan perwatakan yang comel dan ayu berambut panjang.

Terbaru, menerusi laman Instagram milik pelakon tersebut, Nora telah memuat naik beberapa foto yang menunjukan gaya rambut terbarunya dan menerusi respon peminat di laman tersebut ramai yang mengkritik penampilan aktres jelita itu sehingga ada yang melabelkan dirinya sebagai minah rempit.

 

 Oleh kerana terlalu banyak kritikan tidak elok dilemparkan keatas dirinya, Nora Danish akhirnya menjelaskan segala situasi yang berlaku menerusi laman Twitter, di mana pelakon ini menyatakan bahawa dia hanya mencukur sedikit sahaja bahagian rambut tersebut, bukan sepenuhnya.

Now back to normal. Chill la myhairfans lol. Sikit je shave tu. tak boleh nak style sikit la. Heheh ????
Apa pun bagi semua peminat Nora Danish, jom lihat beberapa foto terbaru aktres tersebut selepas ini dan setelah itu anda nilai sendiri betul ke gaya rambut terbaru Nora macam minah rempit?






 
mmg stylelah rambut nora skun..w/pun style tu xbape nak baru sgtlahh..xdelah mcm minah rempit..minah rempit serabaiii hahaha...

ramai yg kritik beliau ea...dia kan public figure so mmg ada yg kondem lah...

el pun nak wat style ni lah...tp tuk en. hb lalalala


che ta hang jgn dok wat style cam ni taw..luv che ta..kool je lam masterchef :)

11 ulasan:

  1. ok je pada aku. bukan dia gondolkan hbs.
    sesekali nak kelainan...

    BalasPadam
  2. ala... x cantik la rambut g2.. huhuu

    *el, hg tak baca kot kat atas tu, kan aku tulis, umah baby sitter x smpi 2minit, dlm jln jerr, so nasir antar emir la dlu, baru antaq ellesya g tadika kat gelugoq, hehe

    BalasPadam
  3. apa2pon nora danish mmg comey..org lawa buat cm mn pun lawa..

    tp kdg2 sesuai or tak je la..

    BalasPadam
  4. betul tu el..xder lah teruk sangat ila tengok..tetap cute..sebab tuan punye badan dah mmg cute

    BalasPadam
  5. mm..mmg nampak stylo tp tak berapa sesuai laa ngan muka dia.

    BalasPadam
  6. nama pun artis... rasanya zarina AF pun buat rambut style mcmni jugak.

    BalasPadam
  7. huhuhu~ mngkn dia sje nak test style bru kot~~~tp stail yang terbaik utk wanita adalah bertudung a.k.a tutup aurat hihihi~

    BalasPadam
  8. ALa2 rambut Miley sairus lastime kan, pesen gini berlambak kat sini, tak rempit pun, tapi mostly budak sekolah la. Kalau dah comel, botak pun mantain cute.

    BalasPadam
  9. dia nak berlakon gambar pape kot. pengarah suh wat rambut gitu kot.

    tak pe la.. pas ni panjang semula.

    BalasPadam
  10. die lupe yang die udah ade anak soghang ni.... tapi ye le.... udah die artis... fesyen terkini la kot......

    BalasPadam