Rabu, 26 Jun 2013

PROJEK 100 Bloggers



tadi pagi saja el google pasal advertorial ads ni..tahu ke tidak apa advertorial ads itu
jika anda seorang blogger pasti tahu..kalau tidak tahu..anda memang rugi :)

google punya google el terjumpa pasal Projek 100 Blogger yang dikendalikan oleh Broframestone..syarat-syarat beliau pun mcm ok je bagi blog seconet el ni..so apa lagi just try my luck..:)

Apa itu Projek 100 Blogger?Projek ini mengumpulkan 100 bloggers Malaysia yang mampu diketengahkan kepada beberapa syarikat yang sudi mengiklan di 100 blog yang terpilih:


Antara kriteria yang Bro cari untuk menjadi antara 100 blogger yang terpilih adalah :-
  • Trafik blog sehari sekurang-kurangnya 500 UV
  • Setiap entri blog terima sekurang-kurang 5-10 komen
  • Blog bukan copy paste, berunsur politik atau yang menyentuh isu sensitif
  • Tak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan
  • Update blog sekurang-kurangnya 4 kali seminggu
  • Menetap di Malaysia dan warganegara Malaysia
  • Sanggup beri sepenuh komitmen dalam Projek 100 Bloggers
Jika sesiapa yang memenuhi kriteria tersebut seperti diatas jom sambut cabaran Projek 100 Blogger oleh Broframestone ini. Mana tahu ada rezeki anda di situ :) Sila klik banner untuk join. Good Luck.

13 ulasan:

  1. Balasan
    1. try lah nad..mn tahu ada rezeki kan kan kan hehe

      Padam
  2. tahniah lalink..
    hg mmg layak join.
    gua ni...tk layak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. lau layak aku belanja hang hahaha

      Padam
  3. mcm best tp komitmen tu susah sikit.lg pon blog sy tu xde la femes .so bleh tgk jer laa..ehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. xpe harith cuba dulu..lau x dpt xpe..mn tahu ada rezeki kan..trylah :)

      Padam
  4. Syarat yg 1st dah kantoi... nak dapat 100 uv pon susah..huhuhuhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha tulah el pun just nak try je ni..
      kena usaha lebih taw mohd fauzli

      Padam
  5. Terharunya sebab ada ramai yang promote pasal projek 100 bloggers ini..

    Bro dah add anda di facebook tau

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok ok taw taw taw baru sat2 td el approved
      tenkiu yo!!:)
      projek 100 bloggers ni mmg ohsem
      salah satu cara nak dpt ads ekekeke
      hope ada rezeki el
      lau xde its OK..

      Padam
  6. Memang tak dapat lar. Bab trafik dan kerajinan update tue memang sendu. huhu.. All the best untuk yang layak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheh tenkiu lizz doakan el berjaya taw :)
      itulah blog ni kdg2 rajin nk update..kdg2 lemau hahaha

      Padam
  7. blog akak mmg tak layak..
    nk dpt 500 sehari mmg takde ler...huhu..
    copy & paste ada jgk sket..

    BalasPadam