Rabu, 12 Jun 2013

MASTERCHEF SELEBRITI MUSIM KEDUA TOP 5 | CHE TA MENANGIS


 Tahniah Che Ta, Syura, Celina, Kencana dan Syanie berjaya memasuki Top 5 Masterchef Selebriti Musim Kedua


Smlm mmg xsabar nak tgk MC ni sbb nak tgk scene che ta ngis..igtkan dia yg kuar rupanya dia ngis sbb M.Ang yg terkuar...aku pun nek sebak tgk diorg ni..persahabatan diorg tu sgt akrab smpi che ta nak kuar sekali ngan Michael..dlm dok ngis2 tu boleh lak che ta ni wat lawak..aiii xmo masak..aii nak ikut u sekali..aii pun stress..semua kwn2 pakat dok pujuk che ta..tp che ta asik dok ckp xmau xmau..ai xnak masak hahahahaha kiut je

papepun che ta harus teruskan perjuangan dan semangat Michael Ang..w/pun M. Ang ni mulut agak laser tp dia mmg pandai msk..kreatif plak tu..sampai x pernah msk bubur lambuk..smlm berjaya masak ok...cuma rezeki x berpihak pd beliau..yg paling penting M.Ang dah menyumbang RM7000 pada badan amal kebajikan..

el tgk spjg MC ni kan..che ta xde lah nak kepoh2..senyap je lau buat keje..pas2
tgk dia buat keje mmg tiptop..pembersih..kemas..kreatif..rupanya dia ni pandai masak
siap belajar memasak ngan Nik peserta masterchef selebriti musim pertama hehe

smlm katanya dia tertekan stress dgn komen2 dr fb..tgk sahabat dia Michael Ang terkeluar..dia pun rs down kot..xpelah Che ta...teruskan perjuangan dan semangat Michael tu..hehehe..yg komen2 baik2 che ta amek yg x elok tu buang jauh2 yea :)
 
 
Sapekah yg berjaya menjadi Juara Masterchef Selebriti Musim Kedua..apa kata anda?Syura?Celina?Syanie?Kencana atau Che Ta hehe


nota bijik: smlm tgk che ta menangis cumel n manjanye..pttlah si zain tu
jatuh chenta ngan dia hehe


13 ulasan:

  1. dia bab masak ok .. bab pakaian tu yg rs trjolok mato nk tgk ..adehh ..

    xlama lg diorg kwin kan .. bgus ler, kawin cpt2

    BalasPadam
  2. aku rasa syura kot or celina..
    sbb dua2 mcm humble la

    BalasPadam
  3. masterchef selebriti yang ke-dua mungkin celina... tapi tang che ta nangis semalam tu no comment... he he he...tapi memang Michael Ang sengaja sebut 'ikan masin' tu... nilai persahabatan kan?

    BalasPadam
  4. sempat gak tgk klmrin...hihi..

    cek ta nangis tp nk gelak..kakaka..

    ku rasa mcm celina je juara or syura..hehe..

    BalasPadam
  5. awok tengok malam tadi....
    nampak macma lakonan pulak Che Ta malam tadi.....
    awok pulak rase tak Celina.....ato SYura...

    BalasPadam
  6. petang semalam kawasan umah aku di landa ribut taufan. angin puting beliung. ada la 2-3 biji umah yang cermin pecah dek puting beliung tu.

    yang tak besh tu, piring astro aku effect kot. banyak channel yang temporary out opf service. termasuklah channel master chef ni. hwaaaaaaaaaaaaa...

    aku dah call Astro. dorang akan hantar technician mai repair.

    giler ko jah. channel 617 je boleh tengok. menganga la Amirul tengok kartun. hambek. satu channel je boleh tengok. nak tak nak tengok le citer kartun.

    BalasPadam
  7. aku tgk sipi2 je.. sbb sambil jahit baju. tak tau pun apa punca dia ngs. tp.. kaler suar dia tu sweet la hihihi!!

    BalasPadam
  8. errr... umah fyna takde astro. jadilah tumpang kasih sayang dari kak el punya entri nih. ^_^

    ingatkan che ta tak pandai masak. Gulp!

    BalasPadam
  9. Smlm tak tgk MC ni - hujan, tp takpe slalu asteruk kan ada ulangan ;)


    Myra dah umum pemenang tau, nanti singgah la tengok siapa :)
    http://normj1001.blogspot.com/2013/06/pemenang-tiket-wayang.html

    BalasPadam
  10. tgk gak tp xx abis hehehe
    harap cik ta menang :)

    BalasPadam
  11. Tahniah ek..
    Dpt tiket wayang pereeeee..
    Hik3!!!
    El, aku x ada astrok..
    X leh nak nengok MC nih..

    BalasPadam
  12. tu le smlm liya pun tgk.. el bkn rm8k ker hihi

    BalasPadam
  13. aloor dah terlepas kee ??
    ada ulangan tak ??
    nak tgk sangat cik TA nangis tuu ;)

    BalasPadam